Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.198
- Поени од реакции
- 22.748
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Дај нека не биде евреј Ед нека го купи цел Јувентус и да завршиме со маалскиве муабети .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има веќе, Bowfinger Entertainment. Исти сме.Некој ден филмови ке снимаат по нашиве "трансфери"
Одма ми текна на првиот коментарПоследен апдејт: Денес се сретнал Раиола со Марота во Милано и да најдат решение за сагава што ќе ги задоволи сите три страни и Раиола бил нервозен. Значи проблем не е платата или сумата туку процентот негов. Ајде дебели фрлај стол!

Ја мислам (се надевам) дека ништо нема да биде од Погба муабетов и ќе се циља кон други играчи.
Јас се си мислам со ова што го купија Игуаин дека со една нога веќе Погба е кај нас, само се надевам ќе се среди што побргу деновиве, а не да се влечкаат уште.
Инаку, што е ова ми излезе по ФБ нешто дека Мурињо веднаш после 11часовниот лет од Кина за назад, одржал тренинг (премногу бил незадоволен од фитнесот на играчите)?
Какo да биде задоволен кога турнејава беше целосно фијаско од играчки карактер. Имаме само 90 минути одиграни против посериозен противник и видовме како завршија истите.
Сигурно му се мота низ глава она што му се случи минатата сезона, и не сака да ја направи истата грешка. Само се надевам дека нема да ги прегори до почеток на сезона, да не почнат со мускулни повреди.
Овој Карло Лаудиса добар е?Ај да видиме Ди Марцио дали ке напиша дека се договориле.@carlolaudisa says United and Juve are close to agreeing a deal for Pogba
Pogba hours away from completing United move [GdS]
Man United offered €110m to sign Paul Pogba. Juve & Man United are close to reach an agreement. [GdS]
Лаудиса е на ниво на Ди Марцио одличен новинар.Овој Карло Лаудиса добар е?Ај да видиме Ди Марцио дали ке напиша дека се договориле.