Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Баба ми да ја ставам ќе го помине у трк. :D Фелаини за у напад може, таман со Ибра да лактаат. Али Фелаини како ДМФ или ЦМФ не доаѓа у обзир, тромав, спор и секој можен старт над противникот му е на граница на жолт...

Како што се пишува застојот за Погба е ради свинската глава Раиола.

Океј сеа шо се случува со трансферов?

Жалните како ли сега ќе објаснат дека за Погба 23 години се многу пари, а за Игуаин 28/29 колку е ок. :D

Последен апдејт: Денес се сретнал Раиола со Марота во Милано и да најдат решение за сагава што ќе ги задоволи сите три страни и Раиола бил нервозен. Значи проблем не е платата или сумата туку процентот негов. Ајде дебели фрлај стол!

Луда работа, 20М мислиш 2ца играчи од Јувентус ќе купуваме, 2-3М некако сватливо ми е, ама 20!!?? Свињар.

Раиола требало да земе 20,сега сакал 25 милиони.

Целата работа ја кочи инаку до сега требаше да се случи трансферот..

Последен апдејт: Денес се сретнал Раиола со Марота во Милано и да најдат решение за сагава што ќе ги задоволи сите три страни и Раиола бил нервозен. Значи проблем не е платата или сумата туку процентот негов. Ајде дебели фрлај стол!

Talks were held this afternoon between Juventus CEO Beppe Marotta and Paul Pogba’s agent Mino Raiola.

The French midfielder has been heavily linked with a world record transfer to Manchester United this summer, with the Premier League side willing to pay in excess of €110m to secure his services.

However, while various media outlets claim a fee has been agreed between the clubs, Italian journalist Gianluca Di Marzio says certain details still need to be ironed out in order to satisfy all parties.

According to English media, one of these details is the fee that Raiola will receive. Sky report that neither United nor Juve want to pay the €20m the super-agent is demanding for brokering the deal.

Раиола требало да земе 20,сега сакал 25 милиони.

Целата работа ја кочи инаку до сега требаше да се случи трансферот..

Пичка му женина да ебам јас негова 25 милиона сакал дај нека го одјебат веќе да му ебам племето свинско нека остане Погба во Јуве и тој исто со к во рацете ни од едната ни од другата страна несакат да му платат тоа ебаниот процент веќе а претера со овие пари што ги нудеа досега Сисоко ке беше веќе кај нас кој исто така е добар играч што може цел натпревар да изигра без проблем

Пичка му женина да ебам јас негова 25 милиона сакал дај нека го одјебат веќе да му ебам племето свинско нека остане Погба во Јуве и тој исто со к во рацете ни од едната ни од другата страна несакат да му платат тоа ебаниот процент веќе а претера со овие пари што ги нудеа досега Сисоко ке беше веќе кај нас кој исто така е добар играч што може цел натпревар да изигра без проблем
Е така и му треба Јувентус и Манчестер не се клубој со кој Раиола можи курташак да си игра.

Ај нека објасни некој како завршуват играчиве под капа на агентиве Раиола и Мендес? Самите си го сакат тоа или овој ги држи како робови. Зошто не ми е јасно како некој би сакал да му биде агент ваков тип, кој би те продал и на ИСИС само за пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom