Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Дај нека не биде евреј Ед нека го купи цел Јувентус и да завршиме со маалскиве муабети .

13669767_1341603432535538_9024651430252141794_n.jpg

Последен апдејт: Денес се сретнал Раиола со Марота во Милано и да најдат решение за сагава што ќе ги задоволи сите три страни и Раиола бил нервозен. Значи проблем не е платата или сумата туку процентот негов. Ајде дебели фрлај стол!
Одма ми текна на првиот коментар :D
https://www.reddit.com/r/reddevils/comments/4purrg/dimarzioraiola_will_meet_with_juventus_on_monday/
https://media.giphy.com/media/zkC1bsNx2lRYc/giphy.gif

Ја мислам (се надевам) дека ништо нема да биде од Погба муабетов и ќе се циља кон други играчи.

Ја мислам (се надевам) дека ништо нема да биде од Погба муабетов и ќе се циља кон други играчи.

На кои играчи? Знаеш на што личи средниот ред на Манчестер во моментов?

Двајца пензионери, еден недокажан играч и еден полн со мотив ама физички слаб.

Погба му е очајно потребен на клубот моментално.

не знам ова колку е за верување

Јас се си мислам со ова што го купија Игуаин дека со една нога веќе Погба е кај нас, само се надевам ќе се среди што побргу деновиве, а не да се влечкаат уште.

Инаку, што е ова ми излезе по ФБ нешто дека Мурињо веднаш после 11часовниот лет од Кина за назад, одржал тренинг (премногу бил незадоволен од фитнесот на играчите)?

Јас се си мислам со ова што го купија Игуаин дека со една нога веќе Погба е кај нас, само се надевам ќе се среди што побргу деновиве, а не да се влечкаат уште.

Инаку, што е ова ми излезе по ФБ нешто дека Мурињо веднаш после 11часовниот лет од Кина за назад, одржал тренинг (премногу бил незадоволен од фитнесот на играчите)?

Какo да биде задоволен кога турнејава беше целосно фијаско од играчки карактер. Имаме само 90 минути одиграни против посериозен противник и видовме како завршија истите.

Сигурно му се мота низ глава она што му се случи минатата сезона, и не сака да ја направи истата грешка. Само се надевам дека нема да ги прегори до почеток на сезона, да не почнат со мускулни повреди.

Деви мислам рече дека овој е добар извор. Конференс кол имале трите страни, е сеа или Раиола се откажал од 10 милиони или ние ќе дадеме плус 10 милиони ако е ова точно.

Пре би рекол ние ќе дадеме, него свињава да се откаже

Какo да биде задоволен кога турнејава беше целосно фијаско од играчки карактер. Имаме само 90 минути одиграни против посериозен противник и видовме како завршија истите.

Сигурно му се мота низ глава она што му се случи минатата сезона, и не сака да ја направи истата грешка. Само се надевам дека нема да ги прегори до почеток на сезона, да не почнат со мускулни повреди.

Во Кина веќе ептен беше промашена турнејата, само за еден меч отидоа. Мене пак се ми се чини дека општо играчиве се неспремни (дај боже да грешам), којзнае што имаат тренирано со филозофот. Не може бе онакви да се сите, падни - стани по терен, како деца.

Па обично тие играчи чии агенти се Мендеш и Раиола се преценети и исфорсирани играчи односно перална на пари за овие двајца.
Кај Мендеш само Роналдо и кај Раиола само Ибра, другиве ни до колена не им се.

Има милион подобри играчи од тие на овие двајца кои со игри на терен си заслужиле трансфери, поголеми плати и слично.

@carlolaudisa says United and Juve are close to agreeing a deal for Pogba

Pogba hours away from completing United move [GdS]

Man United offered €110m to sign Paul Pogba. Juve & Man United are close to reach an agreement. [GdS]

@carlolaudisa says United and Juve are close to agreeing a deal for Pogba

Pogba hours away from completing United move [GdS]

Man United offered €110m to sign Paul Pogba. Juve & Man United are close to reach an agreement. [GdS]
Овој Карло Лаудиса добар е?Ај да видиме Ди Марцио дали ке напиша дека се договориле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom