Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ovie Partizan glupci nevideni, so igrac + od 56min i nisto, Zaglebie imase podobri shansi za gol. Kolku lesno izlegoa i Shkendija 0-0 i Grashoppers 3-3.

Utre

Comerciantes Unidos 3+
Slaven Belupo 3+
Јас од тоа шо гледав Партизан го контролираа цел меч, многу лесно креираа шанси, но реализацијата катастрофа... еден просечен напаѓач да имаа ќе победеа со 3-4 разлика, а Заглебие шутнаа само 1 (ЕДНАШ) у гол на Партизан цел натпревар, незнам кај си гледал дека имале поубави шанси они... како и да е...

Јас од тоа шо гледав Партизан го контролираа цел меч, многу лесно креираа шанси, но реализацијата катастрофа... еден просечен напаѓач да имаа ќе победеа со 3-4 разлика, а Заглебие шутнаа само 1 (ЕДНАШ) у гол на Партизан цел натпревар, незнам кај си гледал дека имале поубави шанси они... како и да е...

Kakov mec kontrolirase be, Zaglebie na kontri odese i normalno bese zs bea so 10 igraci. Ajde ne si go gledase kontrata koga igracot na polskata ekipa sam pred golmanot oci vo oci sutirase nad golot, taa bese shansa za gol vo 80min nekade. Partizan so igrac vise ne napravi nisto, osven Bozinov taa shansa koga ne uspea zasto go blokirase odbranbeniot igrac na Zaglebie.

Partizan ocaen, bez konkretni idei vo napadot.

За утре мислам дека вреди да се игра против Ферер и Колшрајбер

Во исчекување да видам до кога ќе го чекам Милојевиќ во Познан. :facepalm::facepalm:

За утре мислам дека вреди да се игра против Ферер и Колшрајбер
Немој на земја на Браун да ставаш, нарочито против тип на тенисер ко Ферер, иако не е баш во најсјајна форма пит булот. И Колшрајбер тешко, иако можно е пошо влече некоја повреда на стапалото. Играј конта хендикеп на Оливо, 6.5 би требало да покрие.

Топ,ајде ќе ја биде работава ако не овој месец,другиот :D
f4a07dabdc344a6bacd6d4aa1817cc12.png
e1f94fa1281c41a7b6d8d9d9b318db7c.png

Ветеранот Роберт со тој втор сервис звани Ерани,ќе го тепа на Гарсиа-Лопез.... јебеш тенис

Вакви памукоберачи ко Цонга би ги убивал стихијно и спокојно, да патат и да се мачат најмногу. Ретардирано копиле мртво, 2 меч топки не искористи, брејк шанса за 3-1 во петтиот сет, па што кур сакаш бе коњу умрен?

Огромна е квотата на Ферер во Копачка, 1.50 обично и 1.65 од Супер тип, некако премногу е ова со оглед на тоа дека Рамос никогаш го нема добиено Ферер.

Огромна е квотата на Ферер во Копачка, 1.50 обично и 1.65 од Супер тип, некако премногу е ова со оглед на тоа дека Рамос никогаш го нема добиено Ферер.
Ферер беше на раб на пораз од Хемери, загуби сет од Браун, светлосни години е далеку од својата најдобра форма, така да тоа што Рамос го нема никогаш добиено и не е никаков аргумент, аФерер никогаш не бил во полоша форма

Ферер беше на раб на пораз од Хемери, загуби сет од Браун, светлосни години е далеку од својата најдобра форма, така да тоа што Рамос го нема никогаш добиено и не е никаков аргумент, аФерер никогаш не бил во полоша форма
Знам, се слагам со тебе, ама гледам во другиве кладилници поголема од 1.40 не е, само во Копачка се толкави квотите. Да имам голем буџет би го синглирал без проблем, или би го врзал со Бачински и Куевас. Инаку Ферер го гледав против Хемери беше лош до вториот сет, вчера беше добар против Браун, реално кловнот го освои сетот ради судиска грешка на штета на Ферер, инаку 2-0 ќе беше. Бара форма Ферер, очигледно е тоа, а инаку и Рамос не беше најсјаен против Арнаболди, се изнамачи. Што знам, и покрај тоа што ова е далеку од најдобриот Ферер некако квотата ми нема смисла... Ќе го скокнам јас, а ако има некој со солиден буџет нека го проба. Исто и Данило Петровиќ од квалификациите од Умаг пробај го, 1.75, го гледав ликот на Фјучерсот во Скопје, 2.03 цм е висок, страшен сервис има, а и за висината фантастично се движи и има одлични удари од поле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom