S
staycalm
Гостин
Одиш пред покестоп, го стискаш и вртиш, ти дава ствари. А gym ти е место кај шо се бориш со сопствениците на gymot за да им го превземеш@staycalm, Аеродром. Додуша, еве, ми се појавија и pokestops и gym, ама не им ја знам поентава...![]()
Секој ден се пишува нешто за оваа игра и не можев да издржам ја инсталирав на мојот телефон иако немав врска како се игра само гледам ми покажува каде да ги најдам покемоните
Прочитав некого прегазиле барајки го покемон друг убиле бидејки провалил во куќа барајки го покемон. Што мислите за играта и за тој што ја измислил? Дали и вие ја играте веке оваа игра и колку е опасна всушност истата?
> Корпа.
[DOUBLEPOST=1469119625][/DOUBLEPOST]Морам да признам дека во неколку наврати ме фати желба да ја инсталирам играта од радозналост ама некако сама себе се убедував дека само ке си направам беља работа, една глупа зависност и беспотребно трошење на време, па со крајни маки успевам да одолеам....се надевам дека ке ми потрае и дека радозналоста за оваа игра ќе ми ја снема.