Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требa дa јa вртиш сликaтa, неѓa штo дa ти бaрa.Снемав pokeBalls и ко ќе отидам во pokeStop ми бара нешто pokeModules (вака мислам дека пишеше). Чаре сега, кај да барам топки?![]()
Андроид.Телефонот ти е андроид или иос?
Апк фајл симни си за андроид. Немаш потреба од менење локацииАндроид.
Фала.Апк фајл симни си за андроид. Немаш потреба од менење локации
5-10 минути. На секое вртење дава random, ми има дадено и 5 items одеднаш а некогаш само 2, така да рандом е тоа.Kolku vreme treba da pomine za da se vratis na istiot pokestop i dali dava poveke od 3 pokeballs posto ja na dvata pokestops mi dade samo 3...
Покестопс се на различни места во различни градови, ќе мораш да си разгледаш низ град и да ги најдеш, или евентуално да прашаш некој што игра од твојот град каде се наоѓаат.Ај малку да ме внесете во играва, како се добиваат пари? Како да ги еволуирам покемоните? Што се и каде се наоѓаат тие pokestops? Може ли да се бориш со други луѓе?![]()
Да, лолEpa da si ebes vekot so ovie pokeballs,stignav na lv 5 i mi pusti 25 komada mi se cini,,ne pominaa ni 3 minuti mi se pojavi nekoj pokemon ne mi teknuva koj,edvaj go fativ..Si odam doma i slucajno provriv inventory koga gledam uste samo 3 topki mi ostanale,,,snaci za sekoe promaseno frlanje se gubelo edna topka?
Eeve не се ептен ретки, мене и дoмa ми дaвa пoвременo. Блиску сум дo втoрo дa евoлуирaм. Pidgeys дaвa нa секoј чекoр, a зa Magikarp не знaм. Зa пoкестoпс пaрк и плoштaдEevee nest во Скопје?
Најдобро место за фармање pidgeys и magikarps?
И најдобро место за фармање poekstops?
Си идам од малта и се припремам да знам кај да идам![]()