Pokémon GO

S

staycalm

Гостин
@staycalm, Аеродром. Додуша, еве, ми се појавија и pokestops и gym, ама не им ја знам поентава...:toe:
Одиш пред покестоп, го стискаш и вртиш, ти дава ствари. А gym ти е место кај шо се бориш со сопствениците на gymot за да им го превземеш

Член од
20 јуни 2016
Мислења
257
Поени од реакции
120
Покемон Го играта што го освои светот :cool: Секој ден се пишува нешто за оваа игра и не можев да издржам ја инсталирав на мојот телефон иако немав врска како се игра само гледам ми покажува каде да ги најдам покемоните :ROFLMAO: Прочитав некого прегазиле барајки го покемон друг убиле бидејки провалил во куќа барајки го покемон. Што мислите за играта и за тој што ја измислил? Дали и вие ја играте веке оваа игра и колку е опасна всушност истата?

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Морам да признам дека во неколку наврати ме фати желба да ја инсталирам играта од радозналост ама некако сама себе се убедував дека само ке си направам беља работа, една глупа зависност и беспотребно трошење на време, па со крајни маки успевам да одолеам....се надевам дека ке ми потрае и дека радозналоста за оваа игра ќе ми ја снема.
Кај со форумов се навлеков па уште и покемони ми стребнале;)[DOUBLEPOST=1469119625][/DOUBLEPOST]Морам да признам дека во неколку наврати ме фати желба да ја инсталирам играта од радозналост ама некако сама себе се убедував дека само ке си направам беља работа, една глупа зависност и беспотребно трошење на време, па со крајни маки успевам да одолеам....се надевам дека ке ми потрае и дека радозналоста за оваа игра ќе ми ја снема.
Кај со форумов се навлеков па уште и покемони ми стребнале;)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Ја почнав онака од заебанции ама веќе фатив до сега 34 покемони не дека шетам ко будала наоколу туку додека си одам на кај работа ги фаќам успат :p :D

Член од
22 октомври 2014
Мислења
1.187
Поени од реакции
694
Znaci definitivno teska zaraza.5 pati ja deinstaliram i posle se pismanam i pa si ja instaliram.A i cel grad se so telefonite nema sansi da promases zaso zjapa u telefono.A sega kaj edniot pokestops najmalku 10 dusi imase:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Да не останам покус. Најдов еден штракачу дома. Нау ват? :D И два покестопс драмски и педагошка. За шо се тие?

S

staycalm

Гостин
Да не останам покус. Најдов еден штракачу дома. Нау ват? :D
Гоу аутсајд енд фајнд мор :D[DOUBLEPOST=1469134412][/DOUBLEPOST]
Znaci definitivno teska zaraza.5 pati ja deinstaliram i posle se pismanam i pa si ja instaliram.A i cel grad se so telefonite nema sansi da promases zaso zjapa u telefono.A sega kaj edniot pokestops najmalku 10 dusi imase:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
У Штип ли??

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Гоу аутсајд енд фајнд мор :D
А покестопс за шо се?[DOUBLEPOST=1469134540][/DOUBLEPOST]Имаше уше еден штракачу пред куќа во исто време со овој едниов на колено шо го најдов. Кога го фатив овој, другиот веќе АШ :P:D

Kajgana Shop

На врв Bottom