Pokémon GO

• Креатор на темата Креатор на темата JenniferLopez
  • Време на започнување Време на започнување
@staycalm, Аеродром. Додуша, еве, ми се појавија и pokestops и gym, ама не им ја знам поентава...:toe:
Одиш пред покестоп, го стискаш и вртиш, ти дава ствари. А gym ти е место кај шо се бориш со сопствениците на gymot за да им го превземеш

Покемон Го играта што го освои светот :cool: Секој ден се пишува нешто за оваа игра и не можев да издржам ја инсталирав на мојот телефон иако немав врска како се игра само гледам ми покажува каде да ги најдам покемоните :ROFLMAO: Прочитав некого прегазиле барајки го покемон друг убиле бидејки провалил во куќа барајки го покемон. Што мислите за играта и за тој што ја измислил? Дали и вие ја играте веке оваа игра и колку е опасна всушност истата?

Морам да признам дека во неколку наврати ме фати желба да ја инсталирам играта од радозналост ама некако сама себе се убедував дека само ке си направам беља работа, една глупа зависност и беспотребно трошење на време, па со крајни маки успевам да одолеам....се надевам дека ке ми потрае и дека радозналоста за оваа игра ќе ми ја снема.
Кај со форумов се навлеков па уште и покемони ми стребнале;)[DOUBLEPOST=1469119625][/DOUBLEPOST]Морам да признам дека во неколку наврати ме фати желба да ја инсталирам играта од радозналост ама некако сама себе се убедував дека само ке си направам беља работа, една глупа зависност и беспотребно трошење на време, па со крајни маки успевам да одолеам....се надевам дека ке ми потрае и дека радозналоста за оваа игра ќе ми ја снема.
Кај со форумов се навлеков па уште и покемони ми стребнале;)

Ја почнав онака од заебанции ама веќе фатив до сега 34 покемони не дека шетам ко будала наоколу туку додека си одам на кај работа ги фаќам успат :p :D

Znaci definitivno teska zaraza.5 pati ja deinstaliram i posle se pismanam i pa si ja instaliram.A i cel grad se so telefonite nema sansi da promases zaso zjapa u telefono.A sega kaj edniot pokestops najmalku 10 dusi imase:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Да не останам покус. Најдов еден штракачу дома. Нау ват? :D И два покестопс драмски и педагошка. За шо се тие?

Да не останам покус. Најдов еден штракачу дома. Нау ват? :D
Гоу аутсајд енд фајнд мор :D[DOUBLEPOST=1469134412][/DOUBLEPOST]
Znaci definitivno teska zaraza.5 pati ja deinstaliram i posle se pismanam i pa si ja instaliram.A i cel grad se so telefonite nema sansi da promases zaso zjapa u telefono.A sega kaj edniot pokestops najmalku 10 dusi imase:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
У Штип ли??

Гоу аутсајд енд фајнд мор :D
А покестопс за шо се?[DOUBLEPOST=1469134540][/DOUBLEPOST]Имаше уше еден штракачу пред куќа во исто време со овој едниов на колено шо го најдов. Кога го фатив овој, другиот веќе АШ :P:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom