Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Џонтра дај набрзина резиме за дебиво на Конте, мајке ти

Па види сеа, лани беше црвен, од сите Лондонски тимови најдобри бевме.

Заебанција на страна, многу е cringeworthy сликава, малезиско ниво на патетика :D

Треба деновиве да се спреми нова тема, време е. Има ли озбилни кандидати?

Навивач на лестер или арсеналовец (пошо морални победници).

Овие и САФ да беше ќе летаа...види ги другиве викнати на турнеава.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Кои млади, овој Вил Кин врсник со мене е.

Убо вика Џонтра во чопор напаѓате :D

Кин незнам шо играч е ама Вилсон ви беше голем талент, Блекет лани изигра неколку утакмици. На предсезонски турнеи нормано дека ќе има викнато младинци кога пола екипа е на одмор уште. Туку дај објавете го списокот што се фалеше на прес мурџо да преброиме колку од тие што ги промовирал успеале, баш ме интересира

Убо вика Џонтра во чопор напаѓате :D

Кин незнам шо играч е ама Вилсон ви беше голем талент, Блекет лани изигра неколку утакмици. На предсезонски турнеи нормано дека ќе има викнато младинци кога пола екипа е на одмор уште. Туку дај објавете го списокот што се фалеше на прес мурџо да преброиме колку од тие што ги промовирал успеале, баш ме интересира
Епа ај да оставаме да се шират глупости :D Блекет лани беше на позајмица во Селтик каде што не блесна баш, навистина не знам кои утакмици си ги гледал :D Вилсон имаше добро деби и после не ја искористи летаргичноста на Фалкао и РВП па и тој мораше да оди на позајмица иако требаше да бидат продадени. Кин откако ја скрши ногата пред 3 сезони не е веќе истиот, мора и тој да оди да игра некаде, брат му веќе е прв избор штопер за Барнли а близнаци се, сигурно овој нема вечито да иде на позајмици. Не ќе ги држиме додека накрцаат 150 години само за да не се збори дека Мурињо не им давал шанса.
Рашфорд, Менса и Тванзебе се 10 пати поталентирани од нив и помлади иако за сезонава доволни ќе се Рашфорд, Менса и КБЏ како замена за Шо зошто Рохо ваљда ќе лета. Да не ме сфатиш погрешно ама не е ова Арсенал 7/10 да се без брада... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom