Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Џонтра дај набрзина резиме за дебиво на Конте, мајке ти

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Па види сеа, лани беше црвен, од сите Лондонски тимови најдобри бевме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Заебанција на страна, многу е cringeworthy сликава, малезиско ниво на патетика :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Треба деновиве да се спреми нова тема, време е. Има ли озбилни кандидати?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.921
Поени од реакции
11.721
Навивач на лестер или арсеналовец (пошо морални победници).

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Овие и САФ да беше ќе летаа...види ги другиве викнати на турнеава.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Кои млади, овој Вил Кин врсник со мене е.
Убо вика Џонтра во чопор напаѓате :D

Кин незнам шо играч е ама Вилсон ви беше голем талент, Блекет лани изигра неколку утакмици. На предсезонски турнеи нормано дека ќе има викнато младинци кога пола екипа е на одмор уште. Туку дај објавете го списокот што се фалеше на прес мурџо да преброиме колку од тие што ги промовирал успеале, баш ме интересира

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Убо вика Џонтра во чопор напаѓате :D

Кин незнам шо играч е ама Вилсон ви беше голем талент, Блекет лани изигра неколку утакмици. На предсезонски турнеи нормано дека ќе има викнато младинци кога пола екипа е на одмор уште. Туку дај објавете го списокот што се фалеше на прес мурџо да преброиме колку од тие што ги промовирал успеале, баш ме интересира
Епа ај да оставаме да се шират глупости :D Блекет лани беше на позајмица во Селтик каде што не блесна баш, навистина не знам кои утакмици си ги гледал :D Вилсон имаше добро деби и после не ја искористи летаргичноста на Фалкао и РВП па и тој мораше да оди на позајмица иако требаше да бидат продадени. Кин откако ја скрши ногата пред 3 сезони не е веќе истиот, мора и тој да оди да игра некаде, брат му веќе е прв избор штопер за Барнли а близнаци се, сигурно овој нема вечито да иде на позајмици. Не ќе ги држиме додека накрцаат 150 години само за да не се збори дека Мурињо не им давал шанса.
Рашфорд, Менса и Тванзебе се 10 пати поталентирани од нив и помлади иако за сезонава доволни ќе се Рашфорд, Менса и КБЏ како замена за Шо зошто Рохо ваљда ќе лета. Да не ме сфатиш погрешно ама не е ова Арсенал 7/10 да се без брада... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom