Femme fatale
Љубената на Гаро
Таман ќе ти пишев во ПП понуда. И слика ќе ставев.![]()
Штетаааа големааа....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таман ќе ти пишев во ПП понуда. И слика ќе ставев.![]()
Ќе биде јако бившиот да се јави на огласот![]()
ja sum zgoden de4ko, prili4no visok, bi sakal da dovadja so tebe na potencialni mesta ksde sto mozes da bides videna od bifsiot.
ako nema segs barem edno muvanje hhhh ina4e mnogu pijam da znais, moras dodberes ili lapanje ili pienje ama pak ke poftoram mng piam.
poz pisi mi inboks ako si zainteresirana za da znam posto iam i drugi ponudi![]()
Како може Кавадарци да е многу далеку , кога е у сред Македонија а она све на све 200 километра , ај не го тупи сега и ти !Не си правам нов акаунт, нема за што. Вие од Кавадарци далеку сте многу.
Во врска со вториот пост се вклучени дискотеки.
Не ви сум јас крива што не сте компетентни.
Повеќе од очигледно е дека сум трол нели![]()
ako mislis na centimetri ondak si u pravo hihihihihihihiih :$ти колку имаш бе 38 ?
Не бе па ти, низок сум, полничок тро, натпросечно грдичок. И веза неам од флертување. Башка сум и над старосната граница. Ама дека ми падна грев, па да се понудам.[DOUBLEPOST=1468419907][/DOUBLEPOST]Штетаааа големааа....
So 38 si magare, ne tigar. hihihih xoxoxoxoxo XDDDDDDDDtigar.
ako mislis na centimetri ondak si u pravo hihihihihihihiih :$
no sepak iako si troll sepak mozes slobodno da mi pisis mozebi ovaja zaebancia ke iskoci edna ogromna ljubof poz i sekoe dobro o4ekuvam tvoj povik.
tigar.
Као ќе биде љубоморен пошто си фатила поубав дечко од тој што он си го фатил ??Па за љубоморен да го правиш таков треба...
Као ќе биде љубоморен пошто си фатила поубав дечко од тој што он си го фатил ??
nesum pravel operecia nadaren sum toa se genecki predispoziicii tatko mi e od dr kongo a majka mi e od sfecka.а кај се правеше операција ?
Пиши ти бе ајде да те видам![]()
Со поубав нема да го направиш љубоморен, треба со побогат.
Пиши пп ако сакаш да направиш едно стотина селфиња во масератито, а ако си добра во „флертување“ ќе направиме и некоја follow me слика од плажа
пс. не сум згоден ама сум многу незгоден
Ја заеба и ДунаВка со темава.....