Оглас на деценијата: Барам...

• Креатор на темата Креатор на темата Femme fatale
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
со мене не, ако си најдиш некоја во диското може, а можеш и со бившиот мој
Дан си оперисана од нешто шо немојт да се имат секс? Или и ти си невина?

Кајгано какви опинци те газат мури? Од жешкото неќе да е овоа.

Бранко е крив.

Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише :D:D:D:D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Pa sobleci se ma u sred diskoteka i ke ja dostignes celta odma.

Хахаха до 29 да е :)
не си ни свесна што губиш со ова...
само што ќе погледне со кого си под рака, има шлог да го удри,
јас малку накривнувам,ќе земам и патерица а имам уште некое влакно зад уши...ама и подебела сметка во банка, размислувај ХОЛИВУДСКИ само така ќе му наненесеш голема болка да веднаш има,
уста да му се искрви и така да му остане,рака да му се тресе,средниот прст ќе му се укочи кон средина, збор не ќе може да изусти....
сите пари ќе го потроши кај Угриновски и Митрев,ама лек ќе нема за него.Таков ќе си остане цел живот и ќе тагува по тебе.

ех голема работа, ќе се клаит кај шо има дупка, апсолутно небитно шо си...

Ти така ако си научен да ти го ставаат тогаш пиши си во другите теми грдле :D

Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише :D:D:D:D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Moже да ми дадеш број од татко ти или од мајка ти? Мора некој да поразговара со нив, да видат што воспитувале и каде згрешиле.

Moже да ми дадеш број од татко ти или од мајка ти? Мора некој да поразговара со нив, да видат што воспитувале и каде згрешиле.

починати се, иначе ќе ти дадев

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom