Оглас на деценијата: Барам...

• Креатор на темата Креатор на темата Femme fatale
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе биде јако бившиот да се јави на огласот :pos:

хахаха може тука коментирал не можам да знам :D:D:D[DOUBLEPOST=1468419708][/DOUBLEPOST]
ja sum zgoden de4ko, prili4no visok, bi sakal da dovadja so tebe na potencialni mesta ksde sto mozes da bides videna od bifsiot.
ako nema segs barem edno muvanje hhhh ina4e mnogu pijam da znais, moras dodberes ili lapanje ili pienje ama pak ke poftoram mng piam.
poz pisi mi inboks ako si zainteresirana za da znam posto iam i drugi ponudi ;)

ти колку имаш бе 38 ?

Не си правам нов акаунт, нема за што. Вие од Кавадарци далеку сте многу.
Во врска со вториот пост се вклучени дискотеки.
Не ви сум јас крива што не сте компетентни.
Повеќе од очигледно е дека сум трол нели ;)
Како може Кавадарци да е многу далеку , кога е у сред Македонија а она све на све 200 километра , ај не го тупи сега и ти !

• Ми се допаѓа
Reactions: aye
Штетаааа големааа....
Не бе па ти, низок сум, полничок тро, натпросечно грдичок. И веза неам од флертување. Башка сум и над старосната граница. Ама дека ми падна грев, па да се понудам.[DOUBLEPOST=1468419907][/DOUBLEPOST]
So 38 si magare, ne tigar. hihihih xoxoxoxoxo XDDDDDDDD

ako mislis na centimetri ondak si u pravo hihihihihihihiih :$
no sepak iako si troll sepak mozes slobodno da mi pisis mozebi ovaja zaebancia ke iskoci edna ogromna ljubof poz i sekoe dobro o4ekuvam tvoj povik.

tigar.

:tapp::pos: а кај се правеше операција ?
Пиши ти бе ајде да те видам :D

Со поубав нема да го направиш љубоморен, треба со побогат.
Пиши пп ако сакаш да направиш едно стотина селфиња во масератито, а ако си добра во „флертување“ ќе направиме и некоја follow me слика од плажа

пс. не сум згоден ама сум многу незгоден

Со поубав нема да го направиш љубоморен, треба со побогат.
Пиши пп ако сакаш да направиш едно стотина селфиња во масератито, а ако си добра во „флертување“ ќе направиме и некоја follow me слика од плажа

пс. не сум згоден ама сум многу незгоден

браво

Остај тролањето, дај да идеме на пијачка за да се посмееме за темава, па после којзнае кај ќе завршиме, може и у дискотека :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom