Оглас на деценијата: Барам...

• Креатор на темата Креатор на темата Femme fatale
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти така ако си научен да ти го ставаат тогаш пиши си во другите теми грдле :D

Ние лепотици многу сакаме да гледаме,можит слика да даеш да се порадуваме пошо ние сите тука грдички сме :)

Свака част на вишокот време што го имате и какви све проблеми ви ги мучат главите. Па и оглас на форум.:pos:

Освен ако не си трол, нормално. :cautious:

Ние лепотици многу сакаме да гледаме,можит слика да даеш да се порадуваме пошо ние сите тука грдички сме :)

ти дека си не верувам[DOUBLEPOST=1468418154][/DOUBLEPOST]
Свака част на вишокот време што го имате и какви све проблеми ви ги мучат главите. Па и оглас на форум.:pos:

Освен ако не си трол, нормално. :cautious:

епа тоа ти треба да процениш дали сум или не нели ?:D

боље за нив, коа ќе видат дека имаат ваква ќерка...

this post gave me cancer[DOUBLEPOST=1468418525][/DOUBLEPOST]
Сеа на Ставро ептен незгодно му падна упм...
у секој случај голема е веројатноста дека лажеш

голема е веројатноста и ти да немаш коса на пример

Ај некој од Кавадарци нека и одговоре на Ваа ! Гревота за девојчето !

Не ми се верува деке отворив клик баит :tapp::tapp:
Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише :D:D:D:D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Те молам дефинирај го болдов. Во врска со вториот болд, ако во некои од тие места се вклучени Бора Бора, Фиренца и Берлин пиши ми пп заинтересиран сум.

Ако си од Кавадарци још подобро, само дај и слику у оглас да видимо и ми сс што си имамо работу

Не си правам нов акаунт, нема за што. Вие од Кавадарци далеку сте многу.
Во врска со вториот пост се вклучени дискотеки.
Не ви сум јас крива што не сте компетентни.
Повеќе од очигледно е дека сум трол нели ;)

Ако си од Кавадарци још подобро, само дај и слику у оглас да видимо и ми сс што си имамо работу
Не бе кумановац , кавадарчани на такви барања како нејзиното викат :Кој че те ебува ваква ?

Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише :D:D:D:D:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
ja sum zgoden de4ko, prili4no visok, bi sakal da dovadja so tebe na potencialni mesta ksde sto mozes da bides videna od bifsiot.
ako nema segs barem edno muvanje hhhh ina4e mnogu pijam da znais, moras dodberes ili lapanje ili pienje ama pak ke poftoram mng piam.
poz pisi mi inboks ako si zainteresirana za da znam posto iam i drugi ponudi ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom