Miss.Independent
Me,Myself & I
Ти така ако си научен да ти го ставаат тогаш пиши си во другите теми грдле![]()
Ние лепотици многу сакаме да гледаме,можит слика да даеш да се порадуваме пошо ние сите тука грдички сме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти така ако си научен да ти го ставаат тогаш пиши си во другите теми грдле![]()
Ние лепотици многу сакаме да гледаме,можит слика да даеш да се порадуваме пошо ние сите тука грдички сме![]()
Свака част на вишокот време што го имате и какви све проблеми ви ги мучат главите. Па и оглас на форум.![]()
Освен ако не си трол, нормално.![]()
боље за нив, коа ќе видат дека имаат ваква ќерка...починати се, иначе ќе ти дадев
Сеа на Ставро ептен незгодно му падна упм...починати се, иначе ќе ти дадев
боље за нив, коа ќе видат дека имаат ваква ќерка...
Сеа на Ставро ептен незгодно му падна упм...
у секој случај голема е веројатноста дека лажеш
сака да ја банираат, и се праи нови4ок акаунт.Зашо се издаваш бе....
Видовита!голема е веројатноста и ти да немаш коса на пример
Те молам дефинирај го болдов. Во врска со вториот болд, ако во некои од тие места се вклучени Бора Бора, Фиренца и Берлин пиши ми пп заинтересиран сум.Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише![]()
Не бе кумановац , кавадарчани на такви барања како нејзиното викат :Кој че те ебува ваква ?Ако си од Кавадарци још подобро, само дај и слику у оглас да видимо и ми сс што си имамо работу
ja sum zgoden de4ko, prili4no visok, bi sakal da dovadja so tebe na potencialni mesta ksde sto mozes da bides videna od bifsiot.Барам згоден дечко, малку повисок од мене кој ќе сака да доаѓа со мене на потенцијални места каде што може да бидам видена од бившиот. Колку сака нека го смета некој ова за глупаво, воопшто не ми е грижа. Целта е да бидам видена, малку да глумиме дека флертуваме и тоа е тоа. Дечкото си има гратис пијачка и благодарам од мене. Секој што сака да помогне може во ЛП да ми пише![]()
Таман ќе ти пишев во ПП понуда. И слика ќе ставев.Повеќе од очигледно е дека сум трол нели![]()