NBA драфт, трансфери, шпекулации

Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
RUMOR:

According to ESPN's David Kaplan, Harrison Barnes is spending his time in Chicago just three days before free agency begins. Barnes has links to Fred Hoiberg, Doug McDermott, and Gar Forman, all of them being from Ames, Iowa.

Го ценам Барнс, ама се надевам дека нема да му лупнат максимален договор.

C

Castiel

Гостин
RUMOR:

According to ESPN's David Kaplan, Harrison Barnes is spending his time in Chicago just three days before free agency begins. Barnes has links to Fred Hoiberg, Doug McDermott, and Gar Forman, all of them being from Ames, Iowa.

Го ценам Барнс, ама се надевам дека нема да му лупнат максимален договор.
Толку ли се очајни што никој поквалитетен не можат да донесат?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.358
Поени од реакции
113.699
ГСВ доста паметно играат околу Барнс, он е одличен играч ама никако за макс договор па затоа веројатно не сакаат да му го понудат тоа и ќе се отарасат од него. Дали Филаделфија, дали Чикаго, да видиме кој ќе се заебе. :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Jodie Meeks u Orlando za pick od vtora runda 2018'ta :tvg:

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Malce off , dresovi orginali ili repliki ima nekade vo Skopje?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Malce off , dresovi orginali ili repliki ima nekade vo Skopje?

Не знам за во Македонија, ама на Алиекспрес имаш супер реплики. Супер материјал и не можеш да направиш разлика со оригинал во изглед.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Не знам за во Македонија, ама на Алиекспрес имаш супер реплики. Супер материјал и не можеш да направиш разлика со оригинал во изглед.
Znam za aliexpress ama ne mi se cekaat 2 meseca

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Znam za aliexpress ama ne mi se cekaat 2 meseca

мене ми стигна за 3 недели лани од алиекспрес и топ е дресот, за тие пари не најдваш ништо подобро кај нас.

W

wicked_1

Гостин
Мозгов у Лејкерс, 4 години - 64 милиони.

:pos::pos::pos::pos::pos:

Ок.
Пааа колку и да изгледа чудно се очекуваат вакви цифри заради новите договори на лигата.

Торонто само што му искешира 139+ мил на Дерозан за 5 години, 28 годишно. :pos:[DOUBLEPOST=1467359776][/DOUBLEPOST]Jordan Clarkson has agreed to a four-year, $50 million deal with the Los Angeles Lakers. (y)

Последно уредено:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Пааа колку и да изгледа чудно се очекуваат вакви цифри заради новите договори на лигата.

Торонто само што му искешира 139+ мил на Дерозан за 5 години, 28 годишно. :pos:[DOUBLEPOST=1467359776][/DOUBLEPOST]Jordan Clarkson has agreed to a four-year, $50 million deal with the Los Angeles Lakers. (y)
Максимум договор за Дерозан е 30% од вкупната така да ако се крени следната година на 110М треба да зема по 33М по сезона или 165М за 5 години така да ова се очекуваше за Дерозан.

W

wicked_1

Гостин
Максимум договор за Дерозан е 30% од вкупната така да ако се крени следната година на 110М треба да зема по 33М по сезона или 165М за 5 години така да ова се очекуваше за Дерозан.
кој го пишува ова, дај да прочитам? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom