ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Дај бе веќе нека одпаднат португалциве, ко пролив се досадни со нерешените натпревари и играта...

Чекајте малце другари.

Какво финале за Португалија? Што избрзувате...Белгијците ги заборавивте, далеку поквалитетен тим се од Португалија.
Абе до сеа сите беа поквалитетни од тоа лузерите и пак пројдоа :mad:

Реков јас ќе стигнат овие до титула без победа. Сега Велс ќе ја помине Белгија некако како Полска што ја мина Швајцарија па Португалциве ќе им ја играат мртвата игра. На другата страна сите јаки што беа први в група ќе се елиминираат меѓусебно и ќе дојдат мртви во финале. Тоа е кога третопласираните одат понатаму, систем крем де ла крем на Платини на жена му в пичка и третиот да и влегува.

не ги можам ѓупциве аман:sick:

И Хрватска исто беше.

Абе 100% пак со нерешено ќе поминат ќе видиш цитирај ме...
Ја за со Хрватска им давав шанса на Португалците. Ептееен ги преценивте Хрватите...не дека и јас не очекував Хрватска да тепа пред се ради мртвиот фудбал на Португалциве ама некако не ми е за верување да можат против Белгија да се чуваат...па мооооожебииии и Велс ми можеле да им пружат отпор.

У секој случај мислам дека нема теоретска шанса да стане шампион Португалија.

без победа во полуфинале, лабавооо
поз до Кварезма тако звани сеоски Тајсон со тетоважите на сурат.

Што сакам Велс да помине и Бејл да ги реши ѓупциве и да му покаже на Роналдо кој е кој моментално.

Дежа ву од 2004, цигани everywhere! :D
Никогаш нема да заборавам како цело време се кладевме против Грција и секоја ебана утакмица викавме
„Сега ќе губат како грци, сега ќе губат како грци“.
Не дојде тој ден.

Брат ти изгледа озбилно ова, секој играч што ќе отиде у Јуве е страва и истиот коа ќе си отиде од таму поима нема од фудбал.
Изгледа те пецка малце што ве откинаа со Видал на утакмицата у Минхен па ги мрчиш сеа и двајцата.
Одличен играч е Коман, страшен потенцијал е, им фати место на Робери у Баерн, за Франција веќе добива статус на првотимец, ваков напредок од анонимус во Париз до прва постава у Баерн за 1 година не е за потценување у никој случај.
Да до тое, како проби. Кога сум рекол деја не го бива видал? Едноставно не сакам играчи како Куадрадо, Коман т.е. Speed Merchant.Ако ме пецкаше немаше за ренато да го фалам ебате..

Последно уредено:
Што сакам Велс да помине и Бејл да ги реши ѓупциве и да му покаже на Роналдо кој е кој моментално.

Ако се деси евентуален дуел Велс - Португалија, сакам да биде 3-3 со хеттрик на двајцата и секако на пенали ќе си поминат циганите :icon_lol:

Море ај, кучињата си лаат, португалија во полуфинале си врви...

Да се префрлиме на следнава...Велшаниве ќе имаат сила за чудо? Не дека белгијциве се неподебливи, ама да не им дојде многу на Велс да го добијат мечов? Мислам дека можат да победат само ако напаѓаат..а се ми иде дека ќе играат бункер некако...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom