E
Epsilon
Гостин
Ирелија оп херој, немам решение за неа, освен да ја претепам со ксин или аатрокс.
Влади бој е многу слаб херој early game а Шен е обратно, посебно после ривокров на Шен уште подобар е за дуели на топ early-mid game. Форсаш Spirit Visage и ќе го оутрејдаш Владимир секој пат кога имаш E Q, проверено. Ама затоа late game Влади бој е бог.Може некој да ми објасни како може Shen да е послаб од Vladimir топ? Играв со Владимир против Шен,изгубив.
Играв Шен против Владимир, го победив убедливо.
:S
Не стигнува до лејт гејм Владо никош против Шен.Влади бој е многу слаб херој early game а Шен е обратно, посебно после ривокров на Шен уште подобар е за дуели на топ early-mid game. Форсаш Spirit Visage и ќе го оутрејдаш Владимир секој пат кога имаш E Q, проверено. Ама затоа late game Влади бој е бог.
Абе зависи од играч, ја со Влади бој можам да играм максимално дефанзивно и да фармам под кула или па констатно да ги туркам минионите како стигаат и ќе избегавам дуели се додека не ми дојде power spike. А и Влади бој не е баш за на топ моментално, на мид е многу подобар.Не стигнува до лејт гејм Владо никош против Шен.![]()
Го немам пробано мид, само топ, мид строго ап играм, како Веигар, Лукс, Моргана.Абе зависи од играч, ја со Влади бој можам да играм максимално дефанзивно и да фармам под кула или па констатно да ги туркам минионите како стигаат и ќе избегавам дуели се додека не ми дојде power spike. А и Влади бој не е баш за на топ моментално, на мид е многу подобар.
Пробај го, подобар е неголи топ.Го немам пробано мид, само топ, мид строго ап играм, како Веигар, Лукс, Моргана.![]()
adc?јас сум паднат у голд 1 може некад ранкед дуо.трио![]()
што било и така за забава играм еднаш - два пати неделноadc?