League of Legends

ЛОЛ почнав да го маин Донгер. Цел тим од нивна страна ме пцујат XD Градиш Rylais Scepter прв итем и ги дереш цел тим. Глупо ми е што добив 5 партии по 20 мин и се префрлив на EUW

Дајте некој совет како да го победувам Дариус топ освен со Пантеон и Гарен? Некој совет од поискусните? :)

Дајте некој совет како да го победувам Дариус топ освен со Пантеон и Гарен? Некој совет од поискусните? :)
Trundle, ран gank побарај на трети левел, фати first blood врз него, gg.

Така мене ме ебат цел живот.

Neznam dali e prikladno ovde,ama ce pisam w/e.
Prodavam akauntce Diamond 2,highest peak Master Tier.Ima ubaj skinchina,champs dovolno.Ako ima merak nekoj neka pishi.[DOUBLEPOST=1465418148][/DOUBLEPOST]Za poveke informacii za acc neka pishi.:jajce:

Да играм. Паузирав од играва некое време, пред тоа го продадов и акаунтот, и сега не ми се гринда до 30 левел, плус не ми се игра на ЕУНЕ. Сакам да пробам на ЕУВ како појак сервер демек.
Ако имате некој акаунт на продавање на ЕУВ а да има повеќе херои отклучено пишете.

J
Да играм. Паузирав од играва некое време, пред тоа го продадов и акаунтот, и сега не ми се гринда до 30 левел, плус не ми се игра на ЕУНЕ. Сакам да пробам на ЕУВ како појак сервер демек.
Ако имате некој акаунт на продавање на ЕУВ а да има повеќе херои отклучено пишете.
Jbg ja prodavam acc ali na eune e
Inace west e polos od east jas se prefrliv od west zaso mmogu cesto serverot bese offline

ти вели ЕУВ е полош.
Знам, и подоле рече дека ЕУВ чисто бил офлајн, не знам дали мисли дека заради тоа ЕУНЕ е подобар ама ја не бегам ради стабилност на сервер туку заради луѓе што тролаат во ранкед дури и во поголеми дивизии или со други зборови не се ни трудат.

Знам, и подоле рече дека ЕУВ чисто бил офлајн, не знам дали мисли дека заради тоа ЕУНЕ е подобар ама ја не бегам ради стабилност на сервер туку заради луѓе што тролаат во ранкед дури и во поголеми дивизии или со други зборови не се ни трудат.

Играјте 2-3 premades, помали се шансите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom