E
Epsilon
Гостин
Ирелија оп херој, немам решение за неа, освен да ја претепам со ксин или аатрокс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Влади бој е многу слаб херој early game а Шен е обратно, посебно после ривокров на Шен уште подобар е за дуели на топ early-mid game. Форсаш Spirit Visage и ќе го оутрејдаш Владимир секој пат кога имаш E Q, проверено. Ама затоа late game Влади бој е бог.Може некој да ми објасни како може Shen да е послаб од Vladimir топ? Играв со Владимир против Шен,изгубив.
Играв Шен против Владимир, го победив убедливо.
:S
Влади бој е многу слаб херој early game а Шен е обратно, посебно после ривокров на Шен уште подобар е за дуели на топ early-mid game. Форсаш Spirit Visage и ќе го оутрејдаш Владимир секој пат кога имаш E Q, проверено. Ама затоа late game Влади бој е бог.
Абе зависи од играч, ја со Влади бој можам да играм максимално дефанзивно и да фармам под кула или па констатно да ги туркам минионите како стигаат и ќе избегавам дуели се додека не ми дојде power spike. А и Влади бој не е баш за на топ моментално, на мид е многу подобар.Не стигнува до лејт гејм Владо никош против Шен.![]()
Абе зависи од играч, ја со Влади бој можам да играм максимално дефанзивно и да фармам под кула или па констатно да ги туркам минионите како стигаат и ќе избегавам дуели се додека не ми дојде power spike. А и Влади бој не е баш за на топ моментално, на мид е многу подобар.
Пробај го, подобар е неголи топ.Го немам пробано мид, само топ, мид строго ап играм, како Веигар, Лукс, Моргана.![]()
јас сум паднат у голд 1 може некад ранкед дуо.трио![]()
што било и така за забава играм еднаш - два пати неделноadc?