League of Legends

E

Epsilon

Гостин
Ирелија оп херој, немам решение за неа, освен да ја претепам со ксин или аатрокс.

E

Epsilon

Гостин
Може некој да ми објасни како може Shen да е послаб од Vladimir топ? Играв со Владимир против Шен,изгубив.

Играв Шен против Владимир, го победив убедливо.

:S

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Screenshot_5.png

Пола саат изгубив... кои се шансите ебате. Fuck my life.

H

HoT IcE

Гостин
Може некој да ми објасни како може Shen да е послаб од Vladimir топ? Играв со Владимир против Шен,изгубив.

Играв Шен против Владимир, го победив убедливо.

:S
Влади бој е многу слаб херој early game а Шен е обратно, посебно после ривокров на Шен уште подобар е за дуели на топ early-mid game. Форсаш Spirit Visage и ќе го оутрејдаш Владимир секој пат кога имаш E Q, проверено. Ама затоа late game Влади бој е бог.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Глејте какви скинови ми се паѓаат :гик:

Screenshot_2.png

За Cho двата се legendary од 1850 RP, а за Udyr e ultimate skin од 3250 RP. Тој скин кошта 1200 денари... се осеќам ко на лотарија да сум добил, а не го ни играм Удир. Ќе го купам и ќе станам мастер левел 7 со него само ради скинов :D

E

Epsilon

Гостин
Влади бој е многу слаб херој early game а Шен е обратно, посебно после ривокров на Шен уште подобар е за дуели на топ early-mid game. Форсаш Spirit Visage и ќе го оутрејдаш Владимир секој пат кога имаш E Q, проверено. Ама затоа late game Влади бој е бог.
Не стигнува до лејт гејм Владо никош против Шен. :D

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Овој нерф на ирелиа лесно се компензира со тринити и рандом итем за атак, така да нема да не спречат да ја играме. :D

H

HoT IcE

Гостин
Не стигнува до лејт гејм Владо никош против Шен. :D
Абе зависи од играч, ја со Влади бој можам да играм максимално дефанзивно и да фармам под кула или па констатно да ги туркам минионите како стигаат и ќе избегавам дуели се додека не ми дојде power spike. А и Влади бој не е баш за на топ моментално, на мид е многу подобар.

E

Epsilon

Гостин
Абе зависи од играч, ја со Влади бој можам да играм максимално дефанзивно и да фармам под кула или па констатно да ги туркам минионите како стигаат и ќе избегавам дуели се додека не ми дојде power spike. А и Влади бој не е баш за на топ моментално, на мид е многу подобар.
Го немам пробано мид, само топ, мид строго ап играм, како Веигар, Лукс, Моргана. :D

E

Epsilon

Гостин
Маме да ебам играва заразна, ја почнав пред 6-7 месеци, стигнав Голд 3, до нова година сакам платинум.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Best Skarner Macedonia.

Најбоље херој икад, сам ме однесе у gold и сеа ми го даде првото промо за Gold4. Моментално ги почнувам трите партии, wish me luck. За прва ranked сезона икад, ова е топ достигнување.

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
јас сум паднат у голд 1 може некад ранкед дуо.трио :D

Kajgana Shop

На врв Bottom