Friends

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.677
Имаше една епизода каде Рос мислам, а можда и Чендлер викаше once she rejected me during sex или така нешто?
Дали некој го памти разговоров и од која епизода, барам можда месец дена ме мрзи пак да гледам :D

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Имаше една епизода каде Рос мислам, а можда и Чендлер викаше once she rejected me during sex или така нешто?
Дали некој го памти разговоров и од која епизода, барам можда месец дена ме мрзи пак да гледам :D
break up беше мислам, не reject, и да, Ρос го κажа тоа, а го слушнаа и две женсκи шо седеа у позадина, па се тρгнаа понастρана xD
Не можам сега, ама после ќе пρобам да ја најдам таа епизода :D

Sent from my LG-E440 using Tapatalk[DOUBLEPOST=1461285475][/DOUBLEPOST]
Не беше лесно, ама беше интересно :D Сезона 8, епизода 15, The One With The Birthing Video :D
"Ya know, actually once, once I got dumped during sex." - Легендата Рос :pos:

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Аплауз за Телма што мислат дека се најпаметни ако серијата од 230 епизоди ја дадат во 120, дете им ебам нивно покварено.

Иначе на ова урлав коа го глеав прв пат, коа се појави Рос, јетра исплукав од смеење.

и тука, како влегува Чендлер ко Тошо Малерот, курназ пар екселанс, my room mate and front signer of our baaaaaand и потегот со рацете што го носам у потпис.

Член од
13 јануари 2016
Мислења
82
Поени од реакции
50
Во пон. не пишува дека има а даваат
За тоа во право си

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И тоа не дека ненамерно бегаат со епизоди туку плански им е ова у скратена верзија да ја пренесат цела серија. Ич не ми се јасни што им е планот.

Kajgana Shop

На врв Bottom