ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Зошто му даваат на Озил да шутира пенал, еден од најлошите изведувачи е.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Арсеналовски менталитет. Вчера Џака, денес Озил :)

Да пецнам малце, ептен мирољубиво е деновиве :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Изгледа на ова ЕП има некое ново правило...ако допреш играч во шестнаесетник судат пенал... и она на Ирска прееска а и ова сега на Германија мене не ми беше за пенал...(а богами и уште некои од групната фаза..)
Oсновно правило у фудбал е дека во воздушен дуел не смееш да го допираш/буткаш играчот што е пред тебе со раце.
Чист пенал.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Арсеналовски менталитет. Вчера Џака, денес Озил :)

Да пецнам малце, ептен мирољубиво е деновиве :)
Lesson learned: Ако си земја што збори германски не им давај на азиланти да шутираат пенал :D :D
Oсновно правило у фудбал е дека во воздушен дуел не смееш да го допираш/буткаш играчот што е пред тебе со раце.
Чист пенал.
Мене не ми изгледаше како да има буткање..
Држење на дрес добро да, од тој аспект можам да сфатам за пенал, ама па 90% од сите нафрлени топки во нечиј шестанесетник содржат вакви борби за позиција.

Ма да ете, ball don't lie :D

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
pa samo ova moze da e poglupo od segasniov format.
6 ekipi duri da izigraat megu sebe avgust ke ene fati.po 5 utakmici ke treba da izigra sekoja reprezentacija pa posle toa 1/8finale 1/4 1/2 i finale ili vo prevod 5 +4 =9 utakmici.Mnogu utakmici se vaka.A ako odat samo prvite 2 e premalku od 6 ekipi.Posle 3to kolo veke ke ima ispadnati ekipi. Ne e liga ova da go ebam pa ajde po10 vo grupa sekoj so sekogo...
So 24 nema ubav format,zatoa treba ili 16 ili 32...
Епа сега со 16 или 32 е друг муабет. Ама за ова со 24 пологично ми е вака па макар и да има повеќе утакмици отколку ова со третопласирани идат понатака а некои први се привилегирани и играат со трети. Иначе нека напраат со 32 така и ние ќе имаме повеќе шанса :)

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Подобро тоа, отколку полуретардиран идиот кој коментира за работи за кои нема три чисти.
Bree shto Narcis majka te rodila, tipichen "me me generation", mnogu visoko letash, kolku povisoko tolku poteshko pagjanje. A padot e "inevitable, sooner or later".

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Словачка и против Англија исто играа ама видна е разликата.. Да немаа играч на Арсенал сеа Германците 5-0 ќе водеа..
Иначе овај Кимих/ч играчиште е

R

red.devil

Гостин
Како успеа преварава Шкртел да направи 8 години стаж во Ливерпул... Па и Сити едно лето понудија 35 милиони за него :pos:
Да не знаеш кој бил поглуп. Они што давале толку или ливерпул што не го пуштиле.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.964
Словациве се како да ја гледам Македонија.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Pa neli trebashe crven karton...ke beshe "chist gol" da ne beshe turnat germanecot.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Браво Дракслер, каква утакмица игра денес, цената расте од минута во минута

Kajgana Shop

На врв Bottom