Убеден бев дека Милер ќе шутира...Зошто му даваат на Озил да шутира пенал, еден од најлошите изведувачи е.
Oсновно правило у фудбал е дека во воздушен дуел не смееш да го допираш/буткаш играчот што е пред тебе со раце.Изгледа на ова ЕП има некое ново правило...ако допреш играч во шестнаесетник судат пенал... и она на Ирска прееска а и ова сега на Германија мене не ми беше за пенал...(а богами и уште некои од групната фаза..)
Lesson learned: Ако си земја што збори германски не им давај на азиланти да шутираат пеналАрсеналовски менталитет. Вчера Џака, денес Озил
Да пецнам малце, ептен мирољубиво е деновиве![]()
Мене не ми изгледаше како да има буткање..Oсновно правило у фудбал е дека во воздушен дуел не смееш да го допираш/буткаш играчот што е пред тебе со раце.
Чист пенал.
Епа сега со 16 или 32 е друг муабет. Ама за ова со 24 пологично ми е вака па макар и да има повеќе утакмици отколку ова со третопласирани идат понатака а некои први се привилегирани и играат со трети. Иначе нека напраат со 32 така и ние ќе имаме повеќе шансаpa samo ova moze da e poglupo od segasniov format.
6 ekipi duri da izigraat megu sebe avgust ke ene fati.po 5 utakmici ke treba da izigra sekoja reprezentacija pa posle toa 1/8finale 1/4 1/2 i finale ili vo prevod 5 +4 =9 utakmici.Mnogu utakmici se vaka.A ako odat samo prvite 2 e premalku od 6 ekipi.Posle 3to kolo veke ke ima ispadnati ekipi. Ne e liga ova da go ebam pa ajde po10 vo grupa sekoj so sekogo...
So 24 nema ubav format,zatoa treba ili 16 ili 32...
Bree shto Narcis majka te rodila, tipichen "me me generation", mnogu visoko letash, kolku povisoko tolku poteshko pagjanje. A padot e "inevitable, sooner or later".Подобро тоа, отколку полуретардиран идиот кој коментира за работи за кои нема три чисти.
Да не знаеш кој бил поглуп. Они што давале толку или ливерпул што не го пуштиле.Како успеа преварава Шкртел да направи 8 години стаж во Ливерпул... Па и Сити едно лето понудија 35 милиони за него![]()