ЕП 2016 - елиминациона фаза (1/8, 1/4, 1/2 и финале)

Кој е поголем експерт?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 декември 2015
Мислења
4.077
Поени од реакции
6.562
Иаме сезонава и 4-4-2 играно ако не се лажам, па пак Жиру не се изнадава голови.
За вториот дел од постот се сложуваме, тоа е тоа и ја цело време шо го зборам. Неговите можности се да биде прв напаѓач во некој просечен клуб, а не во клуб од рангот на Арсенал. Тоа ми е мене муабетот.
Топче вика добар, да добар за Лион можеби и за тимови од тој ранг, ама ја квалификацијата добар и класа ја глеам на рамниште на тимови што се борат за титула, а не на тимови што се борат само за излез во Европа. Затоа за мене Жиру не е добар напаѓач.

А за ова Озил шо го спомна, случајно или не, на фб на Арсенал пред малце ја ставија акцијата од лани (или може и од оваа сезона беше, не се сеќавам) коа Озил му асистираше на коњов со пета и овој уште од скоро пола терен трчаше сам накај противничкиот голман и коа пред голманот успеа да изгуби контрола над топката и едвај даде гол. Мислам дека се сеќаваш на која акција мислам.
Ако за вакви работи го квалификуваме Жиру како добар напаѓач, тогаш ок, ја сум у грешка...
Не е проблемот на Арсенал во Жиру или било кој поединец, туку во тоа што нема нов Виера, нема авторитет, нема човек да повлече кога ќе губат, Озил е класа ама е downhill играч ако ситуацијата е ок тогаш и тој е ок ако се изгубени тој е уште поизгубен :) Тој поразот со Ман.Јунајтед 3-2 ти е сумирана состојбата на Арсенал во последниве десетина години. Се губат целосно, се расправаат меѓу себе, ништо не играат а играчки се далеку над противникот.

Ирска денеска над можностите, ама и фанатизмот не помага со играч помалку при 1-2 на 25 минути до крај. Франција мизерно прво и солидно второ успеаа некако да ја пробијат Ирска во право време.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
според ова што ти реплицираа неколку члена за глупоста која ја кажа, ти заклучи дека сме сите за Германија ?
Zatoa koga replicirash bidi pokonkreten za shto komentirash. Dali komentirashe za crveniot karton ili za toa shto navivam za Slovakia, ...
I druga edna rabota, jas si komentiram ona shto go mislam i toa kako gledam na nekoja situacija, moe mislenje i nema potreba da me omalovazhuvash so navredi, da ne se slozhuvash so moeto mislenje e edna rabota, a koga moeto mislenje go narekuvash glupost nema ponatamu shto da diskutirame. Bidi pozdraven.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Бреј, карма било за тоа што Анри играл со рака пред 4000 години. Каде бе со вакво размислување, жити сфе? :D
Џабе кармата, расипана беше денес, пак ги тепаа. Сега на следниот меч ќе има дупла карма против Франција, и се така додека еден ден Франција не загуби од Ирска, што статистички еднаш мора да се случи. Е тогаш ќе ти речат, виде карма?

Логика.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Џабе кармата, расипана беше денес, пак ги тепаа. Сега на следниот меч ќе има дупла карма против Франција, и се така додека еден ден Франција не загуби од Ирска, што статистички еднаш мора да се случи. Е тогаш ќе ти речат, виде карма?

Логика.
Да не јадам јас гомна, на таква „карма“ се надевам и Ливерпул да освои па да кажам „ви реков дека оваа е наша“.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Аман, Топче никаде не пиша дека не ни треба друг напаѓач.
Пиша дека Жиру е добар и дека ни треба подобар. Што не е јасно (по втор пат)?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Zatoa koga replicirash bidi pokonkreten za shto komentirash. Dali komentirashe za crveniot karton ili za toa shto navivam za Slovakia, ...
I druga edna rabota, jas si komentiram ona shto go mislam i toa kako gledam na nekoja situacija, moe mislenje i nema potreba da me omalovazhuvash so navredi, da ne se slozhuvash so moeto mislenje e edna rabota, a koga moeto mislenje go narekuvash glupost nema ponatamu shto da diskutirame. Bidi pozdraven.
Не знам како да ти објаснам, твоето мислење за пеналот Е чиста глупост.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
[DOUBLEPOST=1466957040][/DOUBLEPOST]ШТО Е СО 47 МИНУТА БЕ АЛО

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.745
Поени од реакции
27.745
Добро е што падна брзо гол, сега ќе гледаме отворен натпревар, без тактизирање.
БУХУУУУУУУУУ

Патем, океј е со вмровецот што 10 минути не може да го намести тајмерот горе.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
БоаТенкккккк

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Изгледа на ова ЕП има некое ново правило...ако допреш играч во шестнаесетник судат пенал... и она на Ирска прееска а и ова сега на Германија мене не ми беше за пенал...(а богами и уште некои од групната фаза..)

Kajgana Shop

На врв Bottom