ЕП 2016 - Група Б (Англија, Русија, Велс, Словачка)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Друже ти скаран си со фудбалов изглеа а ?
Ако е едно метро напред . Не е офсајд кога топката последен ќе ја удри противнички играч ...
Погледни ја снимката уште еднаш и забележи како стигна топката до Варди. Ако и после тоа мислиш дека е офсајд, отвори си гугл, напиши offside rule in football, отвори го линкот и внимателно научи го правилото :D
Враќањето не го видов на тв, после на успорена на јутуб го видов.

:cujte: Vaka ke bide. Rusija ke gi tepa Vels, Slovakia 2:0 so Anglija...Rusija i Slovakija odat natamu, anglichanite odat kako treti vo grupa.

:cujte: Vaka ke bide. Rusija ke gi tepa Vels, Slovakia 2:0 so Anglija...Rusija i Slovakija odat natamu, anglichanite odat kako treti vo grupa.

Русија никого не може да добие, а Словачка ако земе бод против Англија треба да бидат пресреќни, и како трети да поминат. Инаку, Словачка е солидна репрезентација, подобра и од Русија и од Велс, само немаа воопшто среќа против Велс.

Русија никого не може да добие, а Словачка ако земе бод против Англија треба да бидат пресреќни, и како трети да поминат. Инаку, Словачка е солидна репрезентација, подобра и од Русија и од Велс, само немаа воопшто среќа против Велс.
Rusija nikogash ne igrala vaka slabo, ama pa dosta ima od tie Anglosaksoncite, ushte Shkotska fali.
Daj nekoj pravoslavci slavjani gospod da gi pomogne malku.

Rusija nikogash ne igrala vaka slabo, ama pa dosta ima od tie Anglosaksoncite, ushte Shkotska fali.
Е нема. Украина се пакува, Русија има какви такви шанси ама тешко.
Сега ако сакаш Полска, Словачка и Хрватска. Не се православци ама сепак славјани :coffee:

Русија одсекогаш играле вака слабо и мизерно..освен во Европското 2008 каде гризеа,на другите големи натпреварувања играа без нималку пасија и морал..преплатени идиоти..застанаа оние со дедоми врсници што се поспори од татко ми на 50 и кусуро години Игњашевич и Березутски уште му играат во одбрана .Вајс некни како Усаин Болт изгледаше против нив

Русија одсекогаш играле вака слабо и мизерно..освен во Европското 2008 каде гризеа,на другите големи натпреварувања играа без нималку пасија и морал..преплатени идиоти..застанаа оние со дедоми врсници што се поспори од татко ми на 50 и кусуро години Игњашевич и Березутски уште му играат во одбрана .Вајс некни како Усаин Болт изгледаше против нив
Kako ke se pojavat so vakov tim na Svetsko. Ako se odrzhi svetskoto vo Rusija ke gledame kako domakinot nema ni grupnata faza da ja pomine. Katastrofa.
Za nov tim mislam deka nema vreme.

Велс сами се заебаа, требаше некоја топка топка до Бејл, барем нешто да пробаа во второ полувреме, не може да се смета на бод кога цело време виси голот како за беља ќе падне во 90+.

England XI? Hart; Clyne, Cahill, Smalling, Bertrand; Henderson, Dier, Wilshere; Lallana, Vardy, Sturridge.

Можни стартни играчи за вечерва

Ja ima negde Vels-Rusija?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Алоооо како бе нема пренос од Веелс-Русија? Не ни приметив дека нема..пуштив МТВ1...и пошто вчера на МТВ2 беше дург натпревар си претпоставував дека и сегае ќе биде така пошто нели...двата се национални телевизии и Македонија ги има платено правата за двете утакмици....и слушам "Гол за Велс" вика коментаторов и вртам и...што да видам...Албанците истиот меч го давале...

Дали се овие нормални бе? Ај дури и снимка шо ќе има после полноќ....ако тоа е така зошто мора резултатот да го кажете можеби некој би планирал да го гледа тоа без спојлери после полноќ?!?

Ама добор ќе пишам мислење за оваа ситуација на групата за спорт на мт....oh wait, Слободата на говор во таа група не постои и немаш право да си пишеш нити да прашаш пошто некој не може да се соочи со негативни коментари...па никој не тера на коментари да враќат коментаторите барем оставете коментари можда некој ќе ми одговореше од обичните смртници.

Боже сачувај.

Зaштo им е сoбрaнискиoт кaнaл?

Тејлoр (y)

Пак да не го игра Клајн, ебаму кловнот глупав. Вилшир еден точен пас не поврза, абе се што допре уништи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom