ЕП 2016 - Група Б (Англија, Русија, Велс, Словачка)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Најјако е што следната ќе ги игра СтариЌ и Варди од прва.

За Стариќ е нормално, неспоредливо подобар е од Лалана а за Ленон овај Стерлинг да не збориме.

Ама Варди мислам дека ќе се заебе ако го игра од прва, он е топ за вака - џокер.

Али е очај, го фатив само дел од второ полувреме, ама од тоа што видов оваа и претходната утакмица дека премногу се усерува од преголема желба да се докаже. Наредната утакмица нека го седне и наместо него Вилшер или Баркли, овој вториов не го зеле колку да пополнат бројка, нека му дадат шанса.

Каде виде судиска помош?
Првиот гол за Англичанине од чист офсајд кој не им го поништи ??
Французине 6 мин продолжеток добиваат од реално 2-3 ??

Каков црн офасајд, топката му ја додаде на Варди играч на Велс, Вилијамс. Тоа по ниту едно правило не е офсајд. Напрoтив, имаше една ситуација каде што можеше да се досуди пенал за Англија, па не беше досуден, и плус чиста игра со рака на ивица од шестнаесет метри, за слободен удар.

Последно уредено:
Французине 6 мин продолжеток добиваат од реално 2-3 ??

Izednachija pederski od ofsajd od avion da go vidish.
Дечки, Вилијамс ја врати топката. Нема така офсајд, кога противнички играч ја допира. Се беше чисто.

Најјако е што следната ќе ги игра СтариЌ и Варди од прва.

За Стариќ е нормално, неспоредливо подобар е од Лалана а за Ленон овај Стерлинг да не збориме.

Ама Варди мислам дека ќе се заебе ако го игра од прва, он е топ за вака - џокер.

Варди топ ќе биде за Словачка, која ќе се обиде да нападне. Кејн скроз изгубен делува. А Стариџ за Стерлинг е Меси.

Легнaв некoј сaaт дa пoспијaм, 2 сoнa преспaв, гo прoпуштив нaтпревaрoт :mad:

Ја гледаше ли снимката успорена ? Едно метро беше Варди у офсајт.
Друже ти скаран си со фудбалов изглеа а ?
Ако е едно метро напред . Не е офсајд кога топката последен ќе ја удри противнички играч ...

Ја гледаше ли снимката успорена ? Едно метро беше Варди у офсајт.
Погледни ја снимката уште еднаш и забележи како стигна топката до Варди. Ако и после тоа мислиш дека е офсајд, отвори си гугл, напиши offside rule in football, отвори го линкот и внимателно научи го правилото :D

Каков црн офасајд, топката му ја додаде на Варди играч на Велс, Вилијамс. Тоа по ниту едно правило не е офсајд. Напрoтив, имаше една ситуација каде што можеше да се досуди пенал за Англија, па не беше досуден, и плус чиста игра со рака на ивица од шестнаесет метри, за слободен удар.
Taka e, ja poglednav snimkata poubavo, ne e ofsajd.
I stand corrected.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom