Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
па да, најверојатно, а и тоа што никао да сретнам некој што ќе ми одговара, тоа што срцето ми сака .... се некој... не знам.. не мој калибар
Уффф..... Не сум некој сручњак но еве еден совет. Не си поставувај превисоки критериуми за љубовта која ја бараш. Никој не е совршен. Од друга страна како што вика Маwечко причекај малку но секогаш биди на штрек.

Aj bas da vidam dali ke pomogne nekoj....
Imam problem so mojot penis, mislam deka ne e dovolno golem.
Znae nekoj metod za zgolemuvanje na penisot????

Aj bas da vidam dali ke pomogne nekoj....
Imam problem so mojot penis, mislam deka ne e dovolno golem.
Znae nekoj metod za zgolemuvanje na penisot????

Не се секирај...има време....ќе ти порасне.....
кога ќе влезеш во пубертет ..... па малце и после тоа

И дали го имаме новиот SWEDEN дами и господа?:pos2:

Онтопик: Многу тешко се справувам со мувања, едноставно не ми се испушта личноста од раце ако е кул и ако ми одговара, јбг таков тип сум. Ме посоветуваа да и се јавам уште одма ама незнам што точно да направам. Типката пред да си отиде ми рече нешо у стилу "ке се видиме", пред да успеам да и напраам муабет за проблемчево и тоа го сватив како знак дека готово, толку и бил меракот. Има некое чаре или да баталам и да не му ја мислам многу?

Онтопик: Многу тешко се справувам со мувања, едноставно не ми се испушта личноста од раце ако е кул и ако ми одговара, јбг таков тип сум. Ме посоветуваа да и се јавам уште одма ама незнам што точно да направам. Типката пред да си отиде ми рече нешо у стилу "ке се видиме", пред да успеам да и напраам муабет за проблемчево и тоа го сватив како знак дека готово, толку и бил меракот. Има некое чаре или да баталам и да не му ја мислам многу?
Чаре нема,и на мене ми се има десено истото,не трчај по неа,најди друга:pipi:

Ако ти се свиѓа ептен девојката зашто да не се обидеш? Нема што да изгубиш.

Чаре нема!!!На која и да и се закачиш ќе те одјебува,бидејќи ние женските на прв поглед ги препознаваме сеЉаците к'о тебе!!!!:baeh:

Чаре нема!!!На која и да и се закачиш ќе те одјебува,бидејќи ние женските на прв поглед ги препознаваме сеЉаците к'о тебе!!!!:baeh:

Aплауз за девојката која го напиша првиот пост на форумов.

Он: А на втор поглед, промискуитетноста во некаква блеф-мувачка конотација се раѓа најчесто како дете копиле на искомплексираната и разочарана суРОГат персона.

Со други зборови, дечко Сефирчо - терај го филмот како шо мислиш дека е најдобро. Девојките кои Милениа ги опиша во постот може да ги ќариш за 7 минути и да ти се интересни уште додатни 27 до 57 - во зависност од меракот во моментот.

Леле која тешка љубомора паѓа на форумов еј. Милениа, иди лечи се.

Серпико, Била бонг и Ф.А. фала за советите, се обидов онака и пуштив една боцка ама не изреагира нешто посебно. Кој ја ебе, сеа ке си купам некоја нова играчка за компјутерот:kesa:

Барем си се обидел, а сега како што сам си кажа кој ја ебе.

Јас имам мал проблем... Точно пред година дена се зближивме и нели ништо не испадна... од тогаш не контактираме а јас и за роденден и за секој празник знаев да му пишам смс, а тој не ме приметува. Исто и оваа НГ. Но проблемот не е тоа... Од новогодишната вечер, и вчера и денес го сонувам нон стоп....:toe: зашо ме измачува:(:cry::cry:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom