- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 672
- Поени од реакции
- 19
е ај нека ни се множат у 2008и ја исто,ама тоа еќе се најде некој,ваљда подобра ќе биде наредната година
![]()

е ај нека ни се множат у 2008и ја исто,ама тоа еќе се најде некој,ваљда подобра ќе биде наредната година
![]()
Па што не се јавиш?:smir:си немам дечко... долго време веќе![]()
Уффф..... Не сум некој сручњак но еве еден совет. Не си поставувај превисоки критериуми за љубовта која ја бараш. Никој не е совршен. Од друга страна како што вика Маwечко причекај малку но секогаш биди на штрек.па да, најверојатно, а и тоа што никао да сретнам некој што ќе ми одговара, тоа што срцето ми сака .... се некој... не знам.. не мој калибар
а од кај знаеш, можда е. . затоа не се мисли = ОСТАВИ БРОЈ!А што? И ти си заинтересирана?:smir:
Не се секирај...има време....ќе ти порасне.....Aj bas da vidam dali ke pomogne nekoj....
Imam problem so mojot penis, mislam deka ne e dovolno golem.
Znae nekoj metod za zgolemuvanje na penisot????
Не се секирај...има време....ќе ти порасне.....
кога ќе влезеш во пубертет ..... па малце и после тоа
Чаре нема,и на мене ми се има десено истото,не трчај по неа,најди другаИ дали го имаме новиот SWEDEN дами и господа?:pos2:
Онтопик: Многу тешко се справувам со мувања, едноставно не ми се испушта личноста од раце ако е кул и ако ми одговара, јбг таков тип сум. Ме посоветуваа да и се јавам уште одма ама незнам што точно да направам. Типката пред да си отиде ми рече нешо у стилу "ке се видиме", пред да успеам да и напраам муабет за проблемчево и тоа го сватив како знак дека готово, толку и бил меракот. Има некое чаре или да баталам и да не му ја мислам многу?
Чаре нема!!!На која и да и се закачиш ќе те одјебува,бидејќи ние женските на прв поглед ги препознаваме сеЉаците к'о тебе!!!!:baeh:И дали го имаме новиот SWEDEN дами и господа?:pos2:
Онтопик: Многу тешко се справувам со мувања, едноставно не ми се испушта личноста од раце ако е кул и ако ми одговара, јбг таков тип сум. Ме посоветуваа да и се јавам уште одма ама незнам што точно да направам. Типката пред да си отиде ми рече нешо у стилу "ке се видиме", пред да успеам да и напраам муабет за проблемчево и тоа го сватив како знак дека готово, толку и бил меракот. Има некое чаре или да баталам и да не му ја мислам многу?
Aплауз за девојката која го напиша првиот пост на форумов.Чаре нема!!!На која и да и се закачиш ќе те одјебува,бидејќи ние женските на прв поглед ги препознаваме сеЉаците к'о тебе!!!!:baeh: