Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не се они за креирање, Канте ти е играч што ќе ја прими топката од одбраната и ќе ја проследи до Паје кој е креативец и играч кој поима нема цело полувреме.Реков ја и после прошлата текма, не може Канте и Матуиди заедно да играат, никако, грам креативност немаат. Одма би го извадил Матуиди, ОДМА! А и Гризман треба да влага место Жиру.
Матуиди не е ништо поразличен од Погба? А? Што ти е бе?Па не се они за креирање, Канте ти е играч што ќе ја прими топката од одбраната и ќе ја проследи до Паје кој е креативец и играч кој поима нема цело полувреме.
Матуиди не е ништо поразличен од Погба, напред назад играч. Еве ќе влезе Погба сеа у второ полувреме па може да изненади со некој шут од далеку пошто како се набиени шкониве ни свети Илија не би ги пробил.
Жиру не постои истотака, Гризман на негово место а Марсијал у шпиц, евентуално Жињак, голем е и јак е у ваздушни дуели.
Добро, земен е Курзава пошто овој Евра е тешко дно и на оваа утакмица, доста му е фудбал, нека поигра уште сезонава против Асколи и Мецокорона и после чао у Америка.