Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Околу 50-60.евра ако не се лажам фул комплет стакло-диџитајзер-тач плус лцд дисплеј.

Повеќе од половина цена на уредот.

Плус ретко кој сервис го има на лагер лцд-то+диџитајзер,
пошто е Китаец таблет.

Мој совет доколку не е пукнато стаклото
Трк до алиекспрес,имаш солидни диџитазер-асембли фул комплет за 15-18.долара,
нарачај си го.
Со многу мало познавање,можеш сам да си го смениш.

Ако е пукнато стаклото-диџитајзерот,од Кина е околу 32-35.долара

Еве ти линк,
Фул комплет стакло/диџитајзер/тач и дисплеј.

http://m.aliexpress.com/item/324387...46.AO76XA&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Samo display ot e zaeban tachot si funksioonira.. si naracav od cicko ali pa so bide bneka bide.. samo za menuvanje ke bide malku zaebanoo ama ke probame.. fala za sovetot

Samo display ot e zaeban tachot si funksioonira.. si naracav od cicko ali pa so bide bneka bide.. samo za menuvanje ke bide malku zaebanoo ama ke probame.. fala za sovetot
Малку повеќе, плус се ногу тенки и лесно се оштетуваат и да не го скршеш флеки ќе има, Али пробај па ќе кажеш искуство.

јеп

J5 2016 ili A3 2016?

Јас имам Ј5 ама како лежи во раката А3 е нешто сосема друго. Што би рекол џамбазов-``елеганција во движење`` и плус е испод 5 инчи што за мене е подобра варијанта. Ј5 за 2016 е уште поголем него верзијата 2015, за околу 0.2 инчи

Дечки шо пари е да се смени тач скрин и стакло на Лумиа 640лте?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Има чаре за ова?
Ck_Fa75UkAEwNP9.jpg

Значи нема позадински процеси, нема мобилен интернет, wi-fi, нема апликации кои би ја цеделе батеријата.
Blackview A8,а истиов проблем го има и на други телефони.

Има чаре за ова?
Ck_Fa75UkAEwNP9.jpg

Значи нема позадински процеси, нема мобилен интернет, wi-fi, нема апликации кои би ја цеделе батеријата.
Kolku drži baterijata? Eden drugar go kupi ovoj telefon od od aliekspres i toa mnogu isplatlivo. Se mislam da go poračam za deteto(ima htc 310 ama imal slaba kamera i nešto ne funkcioniralo na snapčatot)

Има чаре за ова?
Ck_Fa75UkAEwNP9.jpg

Тоа не е никаков проблем.
Тоа е приказ колку време бил у "лер" телефонот.
Скоро Секој производител има своја "равенка" за пресметка на "лерот"
Тоа што е висок процентот на
phone idle не е страшно,
Ако ти ја цеди батеријата преку вечер,тоа е веќе друг муабет.

Чаре за да најдеш што цеди,
Рут и wakelock detector апликација.

Еве кај мене на redmi note 3 pro
Каков приказ дава у "лер"

46c5ca9e184038d1ecfa56f1a9ba9ea5.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kolku drži baterijata? Eden drugar go kupi ovoj telefon od od aliekspres i toa mnogu isplatlivo. Se mislam da go poračam za deteto(ima htc 310 ama imal slaba kamera i nešto ne funkcioniralo na snapčatot)
Не држи батерија ич. Утрово во 5 го исклучив од полнење, во 14 часот беше под 20%. Едно титкање ме чинеше 8% батерија.
Камерата е добра, се е добро, негатива е батеријата.
Тоа не е никаков проблем.
Тоа е приказ колку време бил у "лер" телефонот.
Скоро Секој производител има своја "равенка" за пресметка на "лерот"
Тоа што е висок процентот на
phone idle не е страшно,
Ако ти ја цеди батеријата преку вечер,тоа е веќе друг муабет.

Чаре за да најдеш што цеди,
Рут и wakelock detector апликација.

Еве кај мене на redmi note 3 pro
Каков приказ дава у "лер"
и во ерплејн моуд ја троши. Една песна да ислушам е -3%. И кај други колеги со cubot кој има ист софтвер ко овој на блеквју исто така.
Гледам и други се жалат на истиот модел, без разлика дали е од АМЦ или како мојов случај од Анхоч.
Како се изведува рутирањето и дали би го решил овој проблем?

Здраво, ај ве молам помош итно е !
Во Грција најдов Ајфон 6с... ме интересира дали може некако да се дознае иклоуд? сеуште не е заклучен, пред 2 дена го најдов. Поздрав

Во Грција најдов Ајфон 6с... ме интересира дали може некако да се дознае иклоуд? сеуште не е заклучен, пред 2 дена го најдов. Поздрав
Неможе да се дознае, може да се плати за тргање ајклауд ... постапката е околу 7-14 дена и чини 200+ евра

ако телефонот не бил исклучен тогаш може да се избрише account-от од settings.
https://support.apple.com/kb/PH2702?locale=en_US

правилно би било да се потрудиш да го најдиш сопственикот и да му го вратиш. што знаеш, моќеби некоја убава, богата мома го изгубила телефонот, па ќе те бендиса и место телефон ќе си добиеш добра невеста. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom