Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво
Мислење за Blackberry Leap? Не сум користел Blackberry OS а колку што прочитав може да се инсталираат Андроид апликации. Дали основните Андроид апликациите (Outlook, Viber, Skype, Fb, Instagram), работаат без проблем?
Фала однапред

Дали има некој начин да ја зголемам интерната меморија на телефонот? :place:

Znaci vaka mi trebit toa staklenceto kaj kamerata da se zameni posho je mutno i izgrebano mi treba i folija na ta4ot posho rabotam so zeleza strugotni prasina i toa ce treba a i pozadi gumena maska nekoja e sea da mi kazite kisela voda centar kade bi mozel da najdam ovie raboti poso mnogu mnogu so telefoni ne se zamaram i neznam !

Има едни како усб, дали за ајфон или самсумг, си иде со него апликација и си складираш податоци на него. како мемориска е до влез од кај што ти се оуни тел.

јеп

не кажа што телефон имаш? зошто ти треба интерна меморија, а не може мемориска картичка? што повеќе инфо, толку попрецизен и покорисен одговор.

не кажа што телефон имаш? зошто ти треба интерна меморија, а не може мемориска картичка? што повеќе инфо, толку попрецизен и покорисен одговор.
LG F60. Имам мемориска од 32 гига и се ми е ставено на неа, дури и апликациите. Ама апликациите нели зафаќаат и дел од интерната меморија и немам простор за инсталирање нови...

Инаку декодиран ми е телефонот, така што одамна не ми важи гаранцијата.

Што ставаш во телефонот не ми е јасно-јас имам 8 гига телефон и 8 гига мемориска и имам слободен простор од 3,3 гига само на телефонот.

Кои се тие апликации што зафаќаат толку простор???Игри?

Што ставаш во телефонот не ми е јасно-јас имам 8 гига телефон и 8 гига мемориска и имам слободен простор од 3,3 гига само на телефонот.

Кои се тие апликации што зафаќаат толку простор???Игри?
Ф60 имa 2 гигa слoбoднa мемoријa aкo не се лaжaм, штo е премaлку вo oднoс нa денешните стaндaрди.

Некa брише редoвнo кеш oд aпликaциите, a зa дa се префрлaт кoмплетнo нa мемoрискa имa чaре, сaмo требa дa биде рутирaн телефoнoт. Али сепaк не би гo препoрaчaл oвa, и сo квaлитетнa мемoрискa се успoрувa телефoнoт.
LG F60. Имам мемориска од 32 гига и се ми е ставено на неа, дури и апликациите. Ама апликациите нели зафаќаат и дел од интерната меморија и немам простор за инсталирање нови...

Инаку декодиран ми е телефонот, така што одамна не ми важи гаранцијата.

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

Да прашам колку кошта дисплеј за самсунг с3

330950.jpg

330950.jpg
105e оргинален[DOUBLEPOST=1465538615][/DOUBLEPOST]

330950.jpg
105e оргинален
Znaci vaka mi trebit toa staklenceto kaj kamerata da se zameni posho je mutno i izgrebano mi treba i folija na ta4ot posho rabotam so zeleza strugotni prasina i toa ce treba a i pozadi gumena maska nekoja e sea da mi kazite kisela voda centar kade bi mozel da najdam ovie raboti poso mnogu mnogu so telefoni ne se zamaram i neznam !
за кој телефон?

Здраво
Мислење за Blackberry Leap? Не сум користел Blackberry OS а колку што прочитав може да се инсталираат Андроид апликации. Дали основните Андроид апликациите (Outlook, Viber, Skype, Fb, Instagram), работаат без проблем?
Фала однапред
Koristev 6 meseci bbos prvo so treba da si zapoznaen deka ima podrska za android aplikacii no ne site funkcioniraat kako sto treba.. pri reset ti fi dava blackberry world kako store i amazon app store. Viber mozes da instaliras preku amazon app no ne e najnovata verzija, vtoro fb applikacijata krasnuva na skoro sekoi 5 min. Plus treba da simnes drug store jas koristev aptoide i vrsese raboto. Insta ne korisram taka da ne znam kolku ke raboti. Integracijata so gmail e besprekorna.. whatsapp istotaka e prekrasno integriran. So eden zbor ako ne si mn po aplikacii a sakas fensi telefon bbos e dobar lesen za koristenje..[DOUBLEPOST=1465557697][/DOUBLEPOST]
Pozz deckii me interesira kolku ke me kosta menjanje na display na lenovo A3300 tablet..
Aj malku pomos..

Околу 50-60.евра ако не се лажам фул комплет стакло-диџитајзер-тач плус лцд дисплеј.

Повеќе од половина цена на уредот.

Плус ретко кој сервис го има на лагер лцд-то+диџитајзер,
пошто е Китаец таблет.

Мој совет доколку не е пукнато стаклото
Трк до алиекспрес,имаш солидни диџитазер-асембли фул комплет за 15-18.долара,
нарачај си го.
Со многу мало познавање,можеш сам да си го смениш.

Ако е пукнато стаклото-диџитајзерот,од Кина е околу 32-35.долара

Еве ти линк,
Фул комплет стакло/диџитајзер/тач и дисплеј.

http://m.aliexpress.com/item/324387...46.AO76XA&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom