- Член од
- 13 јануари 2015
- Мислења
- 826
- Поени од реакции
- 280
na grk e telefonov, grcko meni ima, nema sansi da mu go vratam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Najdobro odnesi go kaj nekoj što znae bidejki možiš da go oštetiš trajno ako hešto zgrešiš.Како да рутирам самсунг с6 корејски
Неможе да се избрише акаунтот ако не го знаеш password-от одако телефонот не бил исклучен тогаш може да се избрише account-от од settings.
https://support.apple.com/kb/PH2702?locale=en_US
правилно би било да се потрудиш да го најдиш сопственикот и да му го вратиш. што знаеш, моќеби некоја убава, богата мома го изгубила телефонот, па ќе те бендиса и место телефон ќе си добиеш добра невеста.![]()
Ако си за ајфон Ибутик сеа за сеа има најдобри цени и најдобра гаранција.Se dvoumam megu Samsung s7 - s7edge ili iPhone 6s -6s+ . Any help ?
P.S Dali telefonite od Ledikom se OK osobeno iPhone sto gi prodavaat ?
![]()
Iphone 6S Plus од iButikSe dvoumam megu Samsung s7 - s7edge ili iPhone 6s -6s+ . Any help ?
P.S Dali telefonite od Ledikom se OK osobeno iPhone sto gi prodavaat ?
![]()
Друже фала за одговорот, сеа пред малце се јавив на техничка поддршка, и внесе таму податоци и вика па не си на роаминг, до телефонот ти е....Влези у network settings и одбери ја мрежата мануелно.
Пробај дали така ќе те изгуби R(roaming)знакчето.
Ако пак префрла,јави се до оператор,прашај ако е можно да ресетираат нешто од таму,
или најлесно,тркни до оператор и смени си ја сим картичката ,со замена на сим картичката ќе ти остане тел-број ист но IMSI бројот ќе биде нов и најверојатно нема да имаш ваков проблем.
И да,не е проблемот до телефонот.
Јас колку што знам LycaMobile е виртуелен оператор т-ест користи инфраструктура/репетитори од други оператори,
Па може и затоа да ти се јавува R(roaming) знакчето.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk