Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.010
Напред го имам Обамејанг, а на гол ги имав рејна и цезар.. Морав да се појаачам на гол.
Сум те заборавил.. xD Игуаин е машина за шпиц, Обамејанг е повеќе крило, ама ајде.. xD

Засилувањата газат иначе, Робен 3 гола до сеа, Матуиди гол и асистенција, Гризман и Гаитан по еден гол. Да не го урочам само.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
По комплетната смена на тимот одличниот Баерн со нова победа останува на врвот на Кајгана Лигата благодарение на Милер и Игуаин.

Гери Невил за Скај Спорт: "Чудо е како по продавањето на Аубамејанг,Пјаниќ,Ројс,Левандовски и куп други квалитетни фудбалери тие на почетокот на сезоната имаат 4 од 4"

Тиери Анри: "Види иам играно за пар клубои у Европа, ми бил тренер Венгер а и Гвардиола ама мислам дека новата револуција во фудбалот почнува со Клипче"

Рио Фердинанд за МУТВ: " Нешто е труло во Манчестер и тоа е очигледно, Клипче и Звонко се најдоа во иста ситуација, следеше тотална распродажба но споредете ги резултатите сега?
Во петок сум на состанок со Глејзери и сериозно размислувам за предлог оставка на Звонко и носење на нов поквалитетен стручњак кој знае да работи со млади фудбалери"

Раул за Марка: "Ако добро пратам статистика а пратам веруј ми пријателе ондак у 3 меѓусебни дуели мојот Реал има 3 порази од Баерн, така?
Бетер од пријателски утакмици, еве ги овие од Минхен не се ни замараат повеќе коа ќе дојдат на Бернабе, го глеам Румениге ми дошол со 3 гајби пиво и 4 пакетчиња колбаси."

Карагер за Скај Спорт: "Чудо е како мојот Ливерпул не може да мрдне у битка за титула а клуб кој прави тотален ремонт во еден трансфер период повторно е на врвот.
Појма неам шо е во Ливерпул, ево сеа со Стиви ќидеме на пар пива па ќе напраиме муабет шо и како па ако е до менаџерката, да сме живи и здрави, ене слободен и е Волфсбург"

Дел Пиеро за Скај Италија: " Катастрофа од менаџер, два трансфери нема напраено за 2 сезони ќе ми вадел деца од школа тој, тотална утка според мене.
Сеа праам муабет со Недвед на скајп шо е работа и зашо не го ногираат ама ми спомна некоја афера со Ањели, е сеа дали љубовна дали нешо превара са кешом праеле тоа ќе се утврди нахнадно"

Занети за Медиасет: " Види вака драги новинаре како бе ќе го продаваш Игуаин ти ако сакаш титула? Види у Баерн 2 утакмици 4 гол и шо праиме сеа? Сфака част за овој Клипче, има бе осет за трансфер, не извозе ко мали деца.
Ја да сум на место на овие косоокиве Сунинг-Мунинг абе одма го шалтам Примаверата да ја води или нека иде у Сасуоло нека праи експерименти.
Седам сеа со брат ми Камбијасо, пиеме горко кафе и ете коса ќе почне да ми паѓа(покажува прокељаво место)"

Последно уредено:
Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
ВардарВоСрцето за спорт медија: Интервјуто со занети е сечено, лепено, монтирано и тн. си знаете веќе.
Доказ за тоа е следниов извадок ,,и ете коса ќе почне да ми паѓа (покажува на прокељаво место)". Сите знаеме дека занети е роден, израснал, остарел, ќе одгледа внуци и најверојатно ќе умре со истата фризура.
Соработката меѓу мени и Занети е одлична, и во најкус можен рок најавуваме враќање кон врвот. Имено, на последните два натпревари беше пронајдена вистинската тактика, тактика која ни гарантира 6 бода во следните два натпревари.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.723
ВардарВоСрцето за спорт медија: Интервјуто со занети е сечено, лепено, монтирано и тн. си знаете веќе.
Доказ за тоа е следниов извадок ,,и ете коса ќе почне да ми паѓа (покажува на прокељаво место)". Сите знаеме дека занети е роден, израснал, остарел, ќе одгледа внуци и најверојатно ќе умре со истата фризура.
Соработката меѓу мени и Занети е одлична, и во најкус можен рок најавуваме враќање кон врвот. Имено, на последните два натпревари беше пронајдена вистинската тактика, тактика која ни гарантира 6 бода во следните два натпревари.
Панчев да не те интњрвјуираше ? Хахахах

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.010
Звонко: "Фердинанд изгледа не прати што се дешава околу него. Распродажбата во Баерн и Манчестер беше 100% различна, но јас ќе почнам да работам на трансфери на подобри фудбалери, со оглед на тоа што од тие што имаат два тима никој не почитува правила и прописи. И да КАРЛОС ВЕЛА Е НА ТРАСНФЕР ЛИСТА."

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Раул за Марка: "Ако добро пратам статистика а пратам веруј ми пријателе ондак у 3 меѓусебни дуели мојот Реал има 3 порази од Баерн, така?
Бетер од пријателски утакмици, еве ги овие од Минхен не се ни замараат повеќе коа ќе дојдат на Бернабе, го глеам Румениге ми дошол со 3 гајби пиво и 4 пакетчиња колбаси."
Ова го прочитав у глас на Игор Џамбазов....не знам зашто..

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Кој сака нека влезе во конект гејм ворлд: 79357.
Со вест хем од другата лига влегов јас.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727

Победа на Стемфорд Бриџ!

И секако...
James RODRÍGUEZ picked up a very minor injury during the recent match.
Буквално на секој натпревар од кога почна сезонава, имам по некоја повреда :tapp:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.723
Жируууууу си објасни човекот против Ливерпул тоа е тоа Џеко највероватно иде аут Жиру останува заслужено

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.010
Блескава партија на Суарез во Париз,
Барселона се осамостои на врвот од Кајгана Лигата

Јулиан Бранд му донесе победа на Јунајтед

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Го дадов Игуаин за ноер и после една недела на пазарот достапни се Буфон и облак.. :facepalm:
Ај нема везе, ги мењам миранда и лавеци за некој шпиц реализатор.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.368
Да собереме 1000 лајкови за Чемпионс да напушти еден од двата клуба!
1500 за да ги напушти и двата!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Како можеше никој да на проба да му ги земе Дибала и Коман? Не може да се жалиме после кога му се дозволува така лесно да си зима играчи :unsure:

Него...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ne znaev deka Juve e sloboden ccccc

sea ke mora so bonuci da se skrpam

hk, pu

Kajgana Shop

На врв Bottom