Во поголемиот дел од случаите на корупција, студентите си плаќаат за да положат, иако сум слушал дека кај еден од гореспоменатите поминале еден куп студентки, на кои им побарал да ги испегла за да положат.Јас не знам за некој на кого му побарал некој проф од економски пари... Знам за мн студенти што препишуваа...
Проблемот е што прифаќаат кога ќе им понудат,инаку ако си учиш ништо нема да ти напраат. За овој Драги ептен се ширеа муабети, дека иделе кај некој негов човек на часови,дека зимал пари за оцена и тн.Јас не знам за некој на кого му побарал некој проф од економски пари... Знам за мн студенти што препишуваа...
Нема врска за Баже ако мислиш, има многу што паѓаа а идеа на часови. Положуваа многу на тој начин што за време на полагањето ти праќа пораки со решението на задачите, а и реално си го бива, јас бар многу научив од него пошто сум дудук математика.Проблемот е што прифаќаат кога ќе им понудат,инаку ако си учиш ништо нема да ти напраат. За овој Драги ептен се ширеа муабети, дека иделе кај некој негов човек на часови,дека зимал пари за оцена и тн.
Во која заблуда си ти друже, ни самиот не си свесенНема врска за Баже ако мислиш, има многу што паѓаа а идеа на часови. Положуваа многу на тој начин што за време на полагањето ти праќа пораки со решението на задачите, а и реално си го бива, јас бар многу научив од него пошто сум дудук математика.
Нема врска за Баже ако мислиш, има многу што паѓаа а идеа на часови. Положуваа многу на тој начин што за време на полагањето ти праќа пораки со решението на задачите, а и реално си го бива, јас бар многу научив од него пошто сум дудук математика.Проблемот е што прифаќаат кога ќе им понудат,инаку ако си учиш ништо нема да ти напраат. За овој Драги ептен се ширеа муабети, дека иделе кај некој негов човек на часови,дека зимал пари за оцена и тн.
Oва не е кривично дело? Барем вакви се фаќаат лесно...Нема врска за Баже ако мислиш, има многу што паѓаа а идеа на часови. Положуваа многу на тој начин што за време на полагањето ти праќа пораки со решението на задачите, а и реално си го бива, јас бар многу научив од него пошто сум дудук математика.
Тоа во принцип не оди толку директно колку што мислиш ти.Јас не знам за некој на кого му побарал некој проф од економски пари... Знам за мн студенти што препишуваа...
Па не спомнав дека Драге е вмешан со Баже. Ако те фатат ќе си добиеш казна, ти, а Баже ти си плаќаш пари што одиш на приватни часови, на твој ризик е препишувањето. А и не мора да препишуваш ако си спремен.Oва не е кривично дело? Барем вакви се фаќаат лесно...
Топ си е... Затоа џабе ќе одат овие затвор кога ќе продужат Бажевци, препишувачи и слични... Барем овие имаат знаење... дел...Па не спомнав дека Драге е вмешан со Баже. Ако те фатат ќе си добиеш казна, ти, а Баже ти си плаќаш пари што одиш на приватни часови, на твој ризик е препишувањето. А и не мора да препишуваш ако си спремен.
тоа као К-15 со пари во индекс ... и сега испадна само овие 8мина земале мито од студентите. Инаку јас друго прочитав денеска за причините, правеле некои малверзации по 4-5000 евра само тој текст го нема, изгледа го тргнале.Веројатно да најдат предходно обележани пари од страна на полицијата
па ако малку има во главата ниту дома ниту во канцеларија. А што со студентите кои давале мито?Иначе каде очекуваш прљави пари да криеш.Дома секако.Нема у канцеларија