Ни јас.ПС.Јас имам одговорено со не на анкетата. Јас за моето високо образование ниту сум платил ниту пак ми побарале некогаш да платам.
Абе ај ..... Електро и машински се фалц купени а .Абе пази шо пишуваш брат. На електро црпки ти вадат.Цел математика учебник само за теорија те тераат да меморираш.6 години е просек да дипломираш.Маме ти ебаваат додека не научиш како треба.И сега, според анкетава до сега 34 гласови за тоа дека има корупција во високото образование и тоа од можни 34 гласа...100% ееееееј !!!
Што ви кажува тоа? Дека тие дипломи такви стекнати со рушвет и подмит се за бришење гз само.
Е тоа е за жал.
Ц ц ц, овој асистентов е многу гаден, мислам дека е од Менаџмент смерот.Ова се сите приведени професори во акцијата на МВР:
Професорите Драге Јанев, Славе Ристески, Таки Фити, Љубиша Јаневски, асистент Драган Денковски, Стојан Дебарлиев, Бобек Шуклев и Дејан Трајковиќ – сопственик на бифето на факултетот.
http://infomax.mk/wp/ова-се-приведените-професори-шест-про/
nice try.Џабе...таа диплома...послем скоро сите од вас завршуваат како манијаци админски по форумите или пак шпиуни и дилери на информации за пари.
Веројатно да најдат предходно обележани пари од страна на полицијатаА зошто им претресувале канцеларии и домови? Да најдат пари?
Grammar nazi остај не нас неписмениве да пишуваме како знаеме, патем колку што знам се пишува во не у анкетава.Ме интересира кој одговорил со не у анкетава, и дај научете се да пишувате не знам веќе...
Tickerot za javniot dolg heheЗа некој овие долго се збори дека зимаат пари за оцена,ама за Таки Фити?
Иначе каде очекуваш прљави пари да криеш.Дома секако.Нема у канцеларијаА зошто им претресувале канцеларии и домови? Да најдат пари?