Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Inception и Gone Girl сум ги гледал другиве се сите 0.За Cloud Atlas секаде ги пишува сите овие категории-Drama ,Scy-fy, Mystery.Побарај кај сакаш.Toj не е мистерија.
Пробај од овие ако имаш некој испуштено, немаат хорор примеси.
Прегледај го приврзокот 148642
Ниту еден не ми се допадна .Vanilla Sky, 10 Cloverfield Lane, Gone Girl, Predestination, Transcendence.
Nice Guys растури, одамна се немам така смеено на филм, лудница беше, макар што на моменти Гослинг делуваше како да не сака да глуми.
Исто и Sisters ми беше забавен, guilty pleasure.
сте ме претркуеле. А тамам мислев прв ќе го предложам. Totally agree with MyloXyloto, добар беше Расел Кроу, али како сум се смеел на Рајан. Посебно ко беа во вилана.The Nice Guys е една од најјаките комедии шо сум ги глеал последните 2-3 години, заедно со Deadpool, лудница сценарио, Рајан Гослинг врв у комбинација со Расел Кроу!Топ 8/10
man по ова треба mystery lover да се пишам, освен Кловерфилдска и јагнињата што не сум ги гледал другото се ми е изгледано.Toj не е мистерија.
Пробај од овие ако имаш некој испуштено, немаат хорор примеси.
Прегледај го приврзокот 148642
Не си го арчи времето, ништо посебно не е филмотTrue Story гледав трејлер .Го има ли некој гледано ?
Дај ти некој предлог тогаш.Не си го арчи времето, ништо посебно не е филмот
The Mothman PropheciesДај ти некој предлог тогаш.
мистерии, а да не се хорорДај ти некој предлог тогаш.
Не ве ни цитирам повеќе зошто кога ми давате предлог јас ќе напишам дека не ми се допаѓа филмот ,вие ми враќате со погрдни зборови или цинизам .Ако не ни совпаѓаат мислењата нема потреба така да ми одговарате .Како на пример сега и секое мое мислење во темава.па дури и да не ти се свиѓа ќе ставиш лајк барем или фала ќе пишеш, а не глупи се, не ме интересира. Некој одвоил време да ти помогне нешто да ти преложи, никаква култура да се немало.
Слободно пиши си, некој ако сака ќе ти одговори. Не се замарај со овие филмаџииве. Да знаеш само какви глупи филмови ги фалат во темава.Не ве ни цитирам повеќе зошто кога ми давате предлог јас ќе напишам дека не ми се допаѓа филмот ,вие ми враќате со погрдни зборови или цинизам .Ако не ни совпаѓаат мислењата нема потреба така да ми одговарате .Како на пример сега и секое мое мислење во темава.
Океј е .Јас ги разбирам и нив секој си има свое мислење и го ценам нивното време , но одговараат со понижување како да сум ги опцул.Некои коментари се директно упатени кон мене за да ме омаловажат со намера .Слободно пиши си, некој ако сака ќе ти одговори. Не се замарај со овие филмаџииве. Да знаеш само какви глупи филмови ги фалат во темава.
Океј е .Јас ги разбирам и нив секој си има свое мислење и го ценам нивното време , но одговараат со понижување како да сум ги опцул.Некои коментари се директно упатени кон мене за да ме омаловажат со намера .