Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.205
Поени од реакции
42.948
па дури и да не ти се свиѓа ќе ставиш лајк барем или фала ќе пишеш, а не глупи се, не ме интересира. Некој одвоил време да ти помогне нешто да ти преложи, никаква култура да се немало.

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
па дури и да не ти се свиѓа ќе ставиш лајк барем или фала ќе пишеш, а не глупи се, не ме интересира. Некој одвоил време да ти помогне нешто да ти преложи, никаква култура да се немало.
Не ве ни цитирам повеќе зошто кога ми давате предлог јас ќе напишам дека не ми се допаѓа филмот ,вие ми враќате со погрдни зборови или цинизам .Ако не ни совпаѓаат мислењата нема потреба така да ми одговарате .Како на пример сега и секое мое мислење во темава.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Не ве ни цитирам повеќе зошто кога ми давате предлог јас ќе напишам дека не ми се допаѓа филмот ,вие ми враќате со погрдни зборови или цинизам .Ако не ни совпаѓаат мислењата нема потреба така да ми одговарате .Како на пример сега и секое мое мислење во темава.
Слободно пиши си, некој ако сака ќе ти одговори. Не се замарај со овие филмаџииве. Да знаеш само какви глупи филмови ги фалат во темава.

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Слободно пиши си, некој ако сака ќе ти одговори. Не се замарај со овие филмаџииве. Да знаеш само какви глупи филмови ги фалат во темава.
Океј е .Јас ги разбирам и нив секој си има свое мислење и го ценам нивното време , но одговараат со понижување како да сум ги опцул.Некои коментари се директно упатени кон мене за да ме омаловажат со намера .

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Океј е .Јас ги разбирам и нив секој си има свое мислење и го ценам нивното време , но одговараат со понижување како да сум ги опцул.Некои коментари се директно упатени кон мене за да ме омаловажат со намера .
уфилмани се. ама ептен

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.205
Поени од реакции
42.948
некој ти предложува филм што го гледал, му оставил голем впечаток и сеа ти што не си го ни видел ни постерот му викаш глуп дека е, што сакаш да ти врати?

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Океј е, King Cry-Baby

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
Ronaldinho joins 'Kickboxer' reboot cast alongside Mike Tyson

The Brazilian legend is joining the cast of "Kickboxer: Retaliation," according to the Hollywood Reporter. The film is the second act of a trilogy reboot of the 1989's "Kickboxer."

Jean-Claude Van Damme won't reprise his role as Kurt Sloane, instead giving way to Alain Moussi, who took over the role in the yet-to-be released "Kickboxer: Vengeance."

Per THR, Ronaldinho is set to play "Ronaldo, an imprisoned expert martial arts kicker who shows Moussi how to refine his deadly kick." It gets better -- Dinho joins a cast that also features boxing legend Mike Tyson and UFC's Paige VanZant.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Warcraft-ов добар испадна мајке ми. Треба едно 5 минути да се навикнеш на CGI ликовите но после влагаш у филм (буквално) и си тече приказната. Има ептен ситници и детали кои само оние кои ги играле игрите ќе ги приметат ама солидно филмче е и за останатите. Ќе направи многу пари гарант, што е добро пошто ќе ја молзат франшизава додека носи пари а тоа значи повеќе филмови за нас!

8/10
Имаше поголем мисир од овој, така?

Појавата и глумата на дечково му симнуваат минимум 2 оценки на филмот.

Kajgana Shop

На врв Bottom