Tegla
Interista
- Член од
- 20 февруари 2012
- Мислења
- 5.118
- Поени од реакции
- 9.068
The Mothman PropheciesДај ти некој предлог тогаш.
The Mothman PropheciesДај ти некој предлог тогаш.
мистерии, а да не се хорорДај ти некој предлог тогаш.
Што жанр сакаш, крими драми?Дај ти некој предлог тогаш.
Барав мистирија жанр ,но само еден најдов до сега .Па може и крими драми.Што жанр сакаш, крими драми?
Не ве ни цитирам повеќе зошто кога ми давате предлог јас ќе напишам дека не ми се допаѓа филмот ,вие ми враќате со погрдни зборови или цинизам .Ако не ни совпаѓаат мислењата нема потреба така да ми одговарате .Како на пример сега и секое мое мислење во темава.па дури и да не ти се свиѓа ќе ставиш лајк барем или фала ќе пишеш, а не глупи се, не ме интересира. Некој одвоил време да ти помогне нешто да ти преложи, никаква култура да се немало.
Слободно пиши си, некој ако сака ќе ти одговори. Не се замарај со овие филмаџииве. Да знаеш само какви глупи филмови ги фалат во темава.Не ве ни цитирам повеќе зошто кога ми давате предлог јас ќе напишам дека не ми се допаѓа филмот ,вие ми враќате со погрдни зборови или цинизам .Ако не ни совпаѓаат мислењата нема потреба така да ми одговарате .Како на пример сега и секое мое мислење во темава.
Океј е .Јас ги разбирам и нив секој си има свое мислење и го ценам нивното време , но одговараат со понижување како да сум ги опцул.Некои коментари се директно упатени кон мене за да ме омаловажат со намера .Слободно пиши си, некој ако сака ќе ти одговори. Не се замарај со овие филмаџииве. Да знаеш само какви глупи филмови ги фалат во темава.
уфилмани се. ама ептенОкеј е .Јас ги разбирам и нив секој си има свое мислење и го ценам нивното време , но одговараат со понижување како да сум ги опцул.Некои коментари се директно упатени кон мене за да ме омаловажат со намера .
некој ти предложува филм што го гледал, му оставил голем впечаток и сеа ти што не си го ни видел ни постерот му викаш глуп дека е, што сакаш да ти врати?Океј е .Јас ги разбирам и нив секој си има свое мислење и го ценам нивното време , но одговараат со понижување како да сум ги опцул.Некои коментари се директно упатени кон мене за да ме омаловажат со намера .
Океј е, King Cry-BabyОкеј е .Јас ги разбирам и нив секој си има свое мислење и го ценам нивното време , но одговараат со понижување како да сум ги опцул.Некои коментари се директно упатени кон мене за да ме омаловажат со намера .
The Brazilian legend is joining the cast of "Kickboxer: Retaliation," according to the Hollywood Reporter. The film is the second act of a trilogy reboot of the 1989's "Kickboxer."
Jean-Claude Van Damme won't reprise his role as Kurt Sloane, instead giving way to Alain Moussi, who took over the role in the yet-to-be released "Kickboxer: Vengeance."
Per THR, Ronaldinho is set to play "Ronaldo, an imprisoned expert martial arts kicker who shows Moussi how to refine his deadly kick." It gets better -- Dinho joins a cast that also features boxing legend Mike Tyson and UFC's Paige VanZant.
Имаше поголем мисир од овој, така?Warcraft-ов добар испадна мајке ми. Треба едно 5 минути да се навикнеш на CGI ликовите но после влагаш у филм (буквално) и си тече приказната. Има ептен ситници и детали кои само оние кои ги играле игрите ќе ги приметат ама солидно филмче е и за останатите. Ќе направи многу пари гарант, што е добро пошто ќе ја молзат франшизава додека носи пари а тоа значи повеќе филмови за нас!
8/10
Hence 8/10Имаше поголем мисир од овој, така?
![]()
Појавата и глумата на дечково му симнуваат минимум 2 оценки на филмот.