НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не беше скандалот со гадната, ќе имаше 3.
Јасно, али мене секако тоа не ми претставува некаков фактор за величината на Коби.
Него вечерва, ќе биде блоуаут или ќе имаме занимлива текма? :D

Јасно, али мене секако тоа не ми претставува некаков фактор за величината на Коби.
Него вечерва, ќе биде блоуаут или ќе имаме занимлива текма? :D
Зависи од Кари, ако здиве најверојатно блоуаут ќе е. :toe:

Неконсистентни се и двете екипи, Кливленд е фаворит кој и да се пласира... ама со ОКЦ поинтересно ќе е финалето.

Зависи од Кари, ако здиве најверојатно блоуаут ќе е. :toe:

Неконсистентни се и двете екипи, Кливленд е фаворит кој и да се пласира... ама со ОКЦ поинтересно ќе е финалето.

Не ја претервај сега,Кливленд неможи да е фаворит во никој случај,посебно па ако Голден се пласира во финалето

Ми се гледа ми се плачи вечер, а утре на работа...барем за второто да станам. Кај колку да местам аларм, кај 4 или покасно? :D

Ми се гледа ми се плачи вечер, а утре на работа...барем за второто да станам. Кај колку да местам аларм, кај 4 или покасно? :D
utakmicata vo 3 i 10-15 pochinja, so pauza za poluvreme okolu 4 i 15- 4 i pol bi trebalo vtoro da pochne :))[DOUBLEPOST=1464643614][/DOUBLEPOST]BTW, ako GSW se plasiraat vo finale, Varejao ima zagarantiran prsten, nezavisno dali ke osvojat GSW ili ne. Shto ti se vika taktika :D

utakmicata vo 3 i 10-15 pochinja, so pauza za poluvreme okolu 4 i 15- 4 i pol bi trebalo vtoro da pochne :))[DOUBLEPOST=1464643614][/DOUBLEPOST]BTW, ako GSW se plasiraat vo finale, Varejao ima zagarantiran prsten, nezavisno dali ke osvojat GSW ili ne. Shto ti se vika taktika :D

4 и пол е касно. По моите пресметки досега, овие плеј оф утакмици траат по некаде 2 часа и 45 минути. Така да 4 и 10 некаде ќе да почнува второ.

Малку интересни и факти кои не мора баш ништо да значат пред утакмицата вечер.
13339657_1044627635644679_4515005924868787086_n.jpg

13322111_10154069436681006_7399633982710168685_n.jpg

Не ја претервај сега,Кливленд неможи да е фаворит во никој случај,посебно па ако Голден се пласира во финалето

Па и не би рекол, ГСВ да не беше толку глуп Дјурант досега ќе беа елиминирани. Кавс се моментално подобар тим од двата финалисти на западот, а и ќе влезат во финалето многу поодморени.

Коа ке ми текне дека до 6 трае текмата ми се притемнуе

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Nba hoops врши лајв пренос со српски коментатор хохо

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Од телефон сум, пиши nba hoops ќе го најдеш

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

4 и пол е касно. По моите пресметки досега, овие плеј оф утакмици траат по некаде 2 часа и 45 минути. Така да 4 и 10 некаде ќе да почнува второ.
Bolje da mi pratese broj na fb, posuguren alarm nemas,osven ako ne se nacukam :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom