Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Па нема врска пријателски бе...не знам кајтебе зошто е вака, кај мене сите кренаа малце кондиција од тоа што беа..

А можда после плејофот првата ептен ти биле изморени накај 60ка па сеа кренале?
Минатиот пат откако ги тепав Галатасарај ми станаа 100% сите играчи, и сега со Бенфика пријателска сум загубил 2.0 и сите ми се околу 80%. :mad:

Честитки уште еднаш.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.413
Минатиот пат откако ги тепав Галатасарај ми станаа 100% сите играчи, и сега со Бенфика пријателска сум загубил 2.0 и сите ми се околу 80%. :mad:

Честитки уште еднаш.
Кондицијата ти ја прикажува за следниот натпревар

За Галатасарај имале една кондиција
После Галатасарај следел пријателски натпревар, па тогаш сите ти биле стотка
Сега ти следи плеј-оф натпревар па ти ја прикажува кондицијата за плеј-оф натпреварот (продолжение на онаа од мечот со Галатасарај :D)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Кондицијата ти ја прикажува за следниот натпревар

За Галатасарај имале една кондиција
После Галатасарај следел пријателски натпревар, па тогаш сите ти биле стотка
Сега ти следи плеј-оф натпревар па ти ја прикажува кондицијата за плеј-оф натпреварот (продолжение на онаа од мечот со Галатасарај :D)
Е да де, кондицијата за утрешниот меч со Динамо. Фул спремни за Бенфика пријателска, сега ослабен за битен меч.[DOUBLEPOST=1464555445][/DOUBLEPOST]Само мислев дека уште на почетокот кога закажувавме пријателски дека рековте дека немало веза со кондицијата тие натпревари затоа и за прееска не пуштив втор состав.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.413
Изморени ти се од мечот против Галатасарај, не од овој против Бенфика

На ништо не влијаат пријателските натпревари. Исто како да не се игра :D

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.474
Поени од реакции
4.628
Откако во првата сезона ги исполнивме очекувањата на стручниот штаб, а тоа беше пласманот во втората лига, оваа сезона , со големи амбиции и уште поголеми очекувања, атакуваме на првото место во втората лига, а со самото тоа и обезбедување на место во најелитниот ранг од ова натпреварување. Со цел да се оградиме од секакви напади на новинарите и фудбалската јавност, тренерот на Бемфика јавно изјавува дека купот овојпат ќе биде за разигрување на вториот тим а со тоа би им дал шанса на играчите што имаат мала минутажа, да се докажат со цел да помогнат на тимот.

Мило ми е што во првата сезона, тимскиот дух достигна едно високо ниво, па се надевам дека и понатаму ќе расте тимскиот дух, за да има подобри тимски резултати, како и на теренот, така и надвор од него.

Сезона без пораз би било идеално нешто, но да не претеруваме уште од сега, останува да видиме дали играчите ќе ја задржат својата форма.

Пријателската против Менхенгладбах е еден доказ дека и бековите активно се вклучени во головите на својот тим па, тим со ваква младина, не треба да се грижи за својата иднина. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
И мене Роналдо и Дибала не ми се баш во најдобра состојба. Упм.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Кога точно истекува ова со трите трансфери со еден клуб? Играчите што си ги планирав ќе ми ги земат заради тоа :mad:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.348
Поени од реакции
5.728
Чекајте сеа. Како тоа сите играчи ми се изморени. Вчера ми беа 100ка сите, сега под 90 скоро сите. :facepalm::eek:. Нели викавте дека немаат веза пријателски за кондицијата на играчите.
Обамејанг 76% кондиција:facepalm:
Филипе Луис 75%:facepalm:
Хумелс 80%:facepalm:

Честито влез во втора лига @dragonsky
Провери да не ти играле у меѓувреме на интернационални утакмици
Кога точно истекува ова со трите трансфери со еден клуб? Играчите што си ги планирав ќе ми ги земат заради тоа :mad:
Ваљда кога ке почне нова сезона

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Ептен ве буни кондицијава значи. Ај вака да пробаме...

Плејоф - игра играчот и губи кондиција да речеме до кај 75%
Пријателска - нема никаков удел што значи дека не ја гледа моменталната кондиција на играчот него си пишува 100%
Плејоф - ја гледа вистинската кондиција на играчот која после последниот плејоф натпревар паднала на 75%. Прошле два дена па му се подобрила и сега е околу 80%

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.379
Поени од реакции
28.519
Луѓе позајмените играчи кога ке се вратат у матичните клубови ?
Кога реалната сезона ке заврши или оваа нашава ? (прашувам за реалните позајмици не тие што ние ги направивме)

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Кога реалната сезона ке заврши или оваа нашава ? (прашувам за реалните позајмици не тие што ние ги направивме)
Завршуваат позајмиците кога ќе заврши сезоната, и реалните и тие што ти си ги направил, да заврши плеј-офот само и завршува и сезоната, и сите играчи што се на позајмица се враќаат во старите клубови..

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.413
Вието, Воланд и Мартинс Инди се на продажба

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.348
Поени од реакции
5.728
Штом заврши нашата сезона се враќаат у клубот :D

Kajgana Shop

На врв Bottom