The Flash

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
полека полека станува серијава како Ароу...и овој Воли како почна да ме нервира..ц ц ц ц

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
полека полека станува серијава како Ароу...и овој Воли како почна да ме нервира..ц ц ц ц
Јас незнам што бара тој во серијата..? Воопшто не е потребен во серијата(сега за сега можеби ќе добие некој моќи и тој) но додека ѓи добие неможам и јас да го гледам..

H

HoT IcE

Гостин
Серијава како почна сега е во слободен пад со квалитет. Почнаа и Зум да го ебаваат.
Ај нека заврши сезонава што побрзо, немора да има трета сезона. О Ч А Ј.

B

beaverknight

Гостин
Шо се деси со тој такион дивајсот коа Бери се враќаше у минатато кај Велс да го земе, з а ш т о воопшто ја имаше таа епизода, како начисто да заборавија дека постои таа ствар...
Исто ако Џеси и Воли не добијат спид исто и онаа епизода ќе биде за џабе...
И стварно ги фатија сите суперхјумас за 10 минути? U kiddings?
Само се врти у круг серијава, ништо не се дешава, не знам, нека не ги прават по 20+ епизоди, напрај десетина и глеј си работа.
Waste of fucking time!

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Шо се деси со тој такион дивајсот коа Бери се враќаше у минатато кај Велс да го земе, з а ш т о воопшто ја имаше таа епизода, како начисто да заборавија дека постои таа ствар...
Исто ако Џеси и Воли не добијат спид исто и онаа епизода ќе биде за џабе...
И стварно ги фатија сите суперхјумас за 10 минути? U kiddings?
Само се врти у круг серијава, ништо не се дешава, не знам, нека не ги прават по 20+ епизоди, напрај десетина и глеј си работа.
Waste of fucking time!
ko so znam takionot mu e u gradi pozadi logoto

B

beaverknight

Гостин
ko so znam takionot mu e u gradi pozadi logoto
Да?
Можеби, ама не сум толку сигурен, ќе треба да го изглеам тој дел од епизодата пак, како и да е мислам дека сега го нема у себе, зашо нели му се уништи suit-от коа влезе у спид форсот...

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Значит татко му беше убиен а вие викате дека е лоша епизодава ?

Стварно имаше досадни моменти ама видовме многу јаки работи, визиите на Сиско, новата моќ на Сиско, Воли разбра кој е Флешот...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Можеби не е интересна како првата сезона, ама сепак е добра. Незнам што очекувате, не е серија од типот на BB, TWD, GOT и слично, серијава мене ми е одлична за гледање, онака за релаксација. Не може да очекувате некоја страшна глума во серија каде има еден куп луѓе со моќи, необјасниви работи, патувања низ времето итн. Како што спомна погоре @Makaron, стварно беше добра претходната епизода, посебно крајот.

Инаку мое мислење е дека Кејтлин ќе биде нешто поврзана со Зум, не ми се верува само така лесно да ја пушти (не ни кажаа како наводно избега), а и самиот Зум рече дека сака да ги отргне сите од неговиот вистински план, па ништо чудно Кејтлин да е под некое негово влијание. Сепак ова е само претпоставка.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
. Не може да очекувате некоја страшна глума во серија каде има еден куп луѓе со моќи, необјасниви работи, итн.
Затоа и не очекувам ептен јака глума од ГоТ :icon_lol::icon_lol:

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.477
Поени од реакции
23.429
Јас незнам што бара тој во серијата..? Воопшто не е потребен во серијата(сега за сега можеби ќе добие некој моќи и тој) но додека ѓи добие неможам и јас да го гледам..
[DOUBLEPOST=1463917619][/DOUBLEPOST]
Можеби не е интересна како првата сезона, ама сепак е добра. Незнам што очекувате, не е серија од типот на BB, TWD, GOT и слично, серијава мене ми е одлична за гледање, онака за релаксација. Не може да очекувате некоја страшна глума во серија каде има еден куп луѓе со моќи, необјасниви работи, патувања низ времето итн. Како што спомна погоре @Makaron, стварно беше добра претходната епизода, посебно крајот.

Инаку мое мислење е дека Кејтлин ќе биде нешто поврзана со Зум, не ми се верува само така лесно да ја пушти (не ни кажаа како наводно избега), а и самиот Зум рече дека сака да ги отргне сите од неговиот вистински план, па ништо чудно Кејтлин да е под некое негово влијание. Сепак ова е само претпоставка.
Сакам Кејтлин да иде дарк сајд. Станува монотоно вака.

H

HoT IcE

Гостин
Се надевам дека бар пола сезона нема да ја гледам Ајрис, Џо, Воли и други лиглиња. Серијава имаше добар крај, клифхенгер, у реду е. Сега молим те Бери не се враќај пак на истото ќе се убијам колку е досадна серијава.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Многу досадно почна финалево, мртво, никакво и на крај заврши супер иако беше клифхенгер. Далеку од прва сезона беше сезонава, третава ќе видиме, немам појма со стриповите шо и како е, ваљда ова Flashpoint Paradox ќе биде многу поинтересно отколку Vampire Diares style лигавења.

H

HoT IcE

Гостин
Многу досадно почна финалево, мртво, никакво и на крај заврши супер иако беше клифхенгер. Далеку од прва сезона беше сезонава, третава ќе видиме, немам појма со стриповите шо и како е, ваљда ова Flashpoint Paradox ќе биде многу поинтересно отколку Vampire Diares style лигавења.
Ако се држат до стриповите не би требале да има лигавење и ќе има интересни епизоди со Legends of Tomorrow, Arrow, Black Canary и други кои ќе му помагаат на Бери. Ова очекувам да се држат прва полусезона минимум затоа што Флешпоинтот е една од најинтересни приказни за Флеш. А после го чекаме Black Rider. :D
Али пошто серијава изгуби многу на квалитет со романсиве, Ајрис и слични срања не сум баш премногу хајпнат за трета сезона. Онака шо знам, мислам ќе феилнат пошто е прилично комплицирна временска линија у која ќе работат сега.

Kajgana Shop

На врв Bottom