Freddy Krueger
The Dream Master
- Член од
- 18 март 2009
- Мислења
- 2.236
- Поени од реакции
- 2.028
полека полека станува серијава како Ароу...и овој Воли како почна да ме нервира..ц ц ц ц
Јас незнам што бара тој во серијата..? Воопшто не е потребен во серијата(сега за сега можеби ќе добие некој моќи и тој) но додека ѓи добие неможам и јас да го гледам..полека полека станува серијава како Ароу...и овој Воли како почна да ме нервира..ц ц ц ц
ko so znam takionot mu e u gradi pozadi logotoШо се деси со тој такион дивајсот коа Бери се враќаше у минатато кај Велс да го земе, з а ш т о воопшто ја имаше таа епизода, како начисто да заборавија дека постои таа ствар...
Исто ако Џеси и Воли не добијат спид исто и онаа епизода ќе биде за џабе...
И стварно ги фатија сите суперхјумас за 10 минути? U kiddings?
Само се врти у круг серијава, ништо не се дешава, не знам, нека не ги прават по 20+ епизоди, напрај десетина и глеј си работа.
Waste of fucking time!
Да?ko so znam takionot mu e u gradi pozadi logoto
Затоа и не очекувам ептен јака глума од ГоТ. Не може да очекувате некоја страшна глума во серија каде има еден куп луѓе со моќи, необјасниви работи, итн.
Јас незнам што бара тој во серијата..? Воопшто не е потребен во серијата(сега за сега можеби ќе добие некој моќи и тој) но додека ѓи добие неможам и јас да го гледам..
Сакам Кејтлин да иде дарк сајд. Станува монотоно вака.Можеби не е интересна како првата сезона, ама сепак е добра. Незнам што очекувате, не е серија од типот на BB, TWD, GOT и слично, серијава мене ми е одлична за гледање, онака за релаксација. Не може да очекувате некоја страшна глума во серија каде има еден куп луѓе со моќи, необјасниви работи, патувања низ времето итн. Како што спомна погоре @Makaron, стварно беше добра претходната епизода, посебно крајот.
Инаку мое мислење е дека Кејтлин ќе биде нешто поврзана со Зум, не ми се верува само така лесно да ја пушти (не ни кажаа како наводно избега), а и самиот Зум рече дека сака да ги отргне сите од неговиот вистински план, па ништо чудно Кејтлин да е под некое негово влијание. Сепак ова е само претпоставка.
Ако се држат до стриповите не би требале да има лигавење и ќе има интересни епизоди со Legends of Tomorrow, Arrow, Black Canary и други кои ќе му помагаат на Бери. Ова очекувам да се држат прва полусезона минимум затоа што Флешпоинтот е една од најинтересни приказни за Флеш. А после го чекаме Black Rider.Многу досадно почна финалево, мртво, никакво и на крај заврши супер иако беше клифхенгер. Далеку од прва сезона беше сезонава, третава ќе видиме, немам појма со стриповите шо и како е, ваљда ова Flashpoint Paradox ќе биде многу поинтересно отколку Vampire Diares style лигавења.