НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Tajron Lu e pamten, i zasekogas, za vek i vekova, treba da bide zapamten samo po edna rabota u NBA

iversonlue21.gif

tolku.

ovoj ako ima titula ko trener, NBA i definitivno ke mi izgubi sekakva smisla i logika.

Алал да им е издржаа машки да крај(y).Али за жал да за да земат една на гости ќе мора уште една ваква луда партија на Де Роузен и Лаури, ако не и бетер

Какво утакмичиште...Бизмак звер!!

Правење муабет со изгорени фанови на Лејкерс Хит Кавс би лајк:

Кој кур Тајрон Лу ги стави Кајри и Лав на крајот кога Леброн +резервите имаа 11 од 11 од поле до последните 4 минути од последна четвртина

По психички слаб играч од Лав нема.. Скрос се изгуби чоеко

'You live and die by the 3' и тоа како иди до израз и во двете конференциски финалиња

Za mene i Lebron zaedno so Lue imaat golema krivica za vcera, vo poslednite 5-6 napadi za Cavs LOWRY go cuvase dole vo post, a ovoj cekase biyombo da dojde za double team da ima na sebe i ja vadese nadvor, NA DELLY, JR i ostali neznalici sto imaa poise bunari otkolku pogodeni kosevi :) barem da probase da dae kosh, fauli ke mu svirea a 100 procenten bese od slobodni.

Браво ѕверови. Ги издоминираа поштено на домашен терен. Права машка плејоф кошарка.
4-0 во Канада оваа сезона, да се надеваме дека ќе биде 5-0.
Наредна да се покажат заби и во Охајо, па што биде нека биде.

DeMar DeRozan Worked Out With 1,000 Shots Until 1 AM On Eve Of Game 4

Може не им оди секој натпревар на Демар и Кајл, но и двајцата ја сакаат кошарката и се трудат секогаш да бидат подобри. Очигледно посветеноста се исплатува. :cuc:

, и тоа резервното плејче на Оклахома :icon_lol:

И јас овај го мразам,заради него и онај циркузантот Вестбрук што танцуваа пред секој натпревар како некои ретардоси ги замразив Оклахома упм..а пак од друга страна криво ми е за нив што во 2012 судиите ги ограбија па еве сега нека стигнат до титула и да му се одмаздат на Лебронот..кој кур :D

b4d1850c00d0d7b90b3706a00ea86832.jpg

Смешнo е кaкo лaбaвo прoјде кoњoт Грин у целaвa oвaa ситуaцијa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom