Roland Garros 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке го освои Roland Garros 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 44 54,3%
  • Енди Мареј

Гласови: 12 14,8%
  • Рафаел Надал

Гласови: 20 24,7%
  • Роџер Федерер

Гласови: 7 8,6%
  • Кеи Нишикори

Гласови: 6 7,4%
  • Некој друг

Гласови: 5 6,2%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 12 14,8%
  • Симона Халеп

Гласови: 3 3,7%
  • Гарбин Мугурза Бланко

Гласови: 3 3,7%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 9 11,1%
  • Некоја друга

Гласови: 5 6,2%
  • Кур ќе освои Новак.

Гласови: 6 7,4%

• Вкупно гласачи
    81
Статус
Затворена за нови мислења.
Еееј немој така. Добро се сеќавам кога го освои УС Опен како @Syn и уште неколку членови овде ТВРДЕА дека Чилиќ е МОНСТРУМ и дека ќе го истисне Мареј од топ 4 играч на свет.

Инаку секоја сезона ги пцујам и сега...се да му ебам на организаторите на Ролан Гарос. Веќе 4 години одложуваат поставување на кров оти било нарушување на традицијата, нит пак саглам рефлектори ставаат да се одигра уште некој сат тенис. В газ да си ја напикаш традицијата и некој со рефлектор в газ да те надени да не можиш до следниот Ролан Гарос да сфатиш шо ти се задеси. Да ти ебам мулето од организатор.
Чилич има проблем со ставот на терен, затоа он никад не бил и нема да биде голем тенисер. Марин не е предатор, не гриза кога ќе намириса крв, него премногу е мирен и повлечен. Се кладам да му се симне некој од публика и да му опали шамар овој нема да му врати.

У тај брејкот денес првиот поен сервира Марин, овој Трингелити ја рога у трибини и после тоа главниот судија вика аут за сервисот, се симиња, ја проверува топката и испаѓа добра и суди да се преигра поенот што немаше смисла. Да беше некој друг ќе се караше, ќе повикаше супервизор, светот ќе го превртеше за да го добие поенот, а овој како муле зема си ја свитка опашката и продужи да игра.

Дај бе дечки па до кога ќе ме поистоветувате со вакви персони...

Еееј немој така. Добро се сеќавам кога го освои УС Опен како @Syn и уште неколку членови овде ТВРДЕА дека Чилиќ е МОНСТРУМ и дека ќе го истисне Мареј од топ 4 играч на свет.

Инаку секоја сезона ги пцујам и сега...се да му ебам на организаторите на Ролан Гарос. Веќе 4 години одложуваат поставување на кров оти било нарушување на традицијата, нит пак саглам рефлектори ставаат да се одигра уште некој сат тенис. В газ да си ја напикаш традицијата и некој со рефлектор в газ да те надени да не можиш до следниот Ролан Гарос да сфатиш шо ти се задеси. Да ти ебам мулето од организатор.
Tocno, kazav deka ako prodolzi so istoto tempo do pripremi i zalaganje, deka ima potencijal, i ne tvrdev, gi izvrtuvas zborovite, velev deka ima potencijal toa da go napravi, osnova, jak veter u grb i slicno, zasto godinata koga go osvoi us open i na wimboldon go iznamaci djokovic koj podocna bese sampion ( negovo najdobro izdanie protiv Nole u tie 11, 12 porazi, kolku i da se ), a us open so stil go osvoi, go ishamara federer i toa posle eliminacija na Nole sto za fedex site znaevme kakva sansa pretstavuva.
Posle us open mislam deka imase sjebana povreda, ostanatoto e karakter i nisto poveke, mifka e i ne delue na covek sto grize za vrvot po sekoja cena ko novak na primer koj milion udari pretrpel u kariera ko teniser i posle sekoj takov udar sve pojak i pojak e. Ednostavno go nema toa u nego i to je to, a deka imase potencijal i sansi da tera na visoko nivo, imase, nesto slicno ko so Wawrinka. I seriozno, ke se zamaram ja so Marej, Cilic, dal ke go istisne ili ne, iskreno kur me boli za toa, pogotovo u momentov koga novak brka istorija, koj go ebe i edniot i drugiot.

Ti glej utre da ne go jade bedot i sramot marej od stepanek, nek se ubie ako dozvoli eliminacija, i ne mi e jasno zasto insistirase da se prekine mecot porano, defakto poveke ova na Stepanek mu odgovara koj edvaj disese otkolku na Marej, ima tuka prostor za golemo iznenaduvanje, mali sansi davam da se desi ali sepak prostor postoi iako retko koj ocekuvase vakvo otvaranjue na endi tuka. Inace sekako ke se prekinese ama mozese ovoj da kjuti bar da mu go skine i cetvrtiot set, vaka samo eden brejk razlika e a utre odmoren Stepanek moze pak da mu zadava golemi problemi.

Untitled.jpg

Можи по трет пат? Знаејки го Бердих дрвоно ..

Е аман бе брат, го глеав и предходното видео шо го прати ти...Човеков е феномен и се најбоље ама се утепа од зборење за Ноле (шо е и многу нормално) а што мене не ми прија баш зашо не го сакам...

Како што предвидов Бердих во 3 лагани сетови, а Тим може и да го попуши. Некој мисли дека ако прати тенис чат пат дека се знае. Кое потсмејување беше за Бердих а кое фалење за Тим. Поима да се немало. Бердих е во топ 5 скоро деценија а Тим еднаш влегол во топ 20 и врзал два добри меча во прво или второ коло и сега шампион ќе го правиме.

Тием го изгуби првиот сет против Иниго Сервантес. Катастрофа до катастрофа.

Тием го изгуби првиот сет против Иниго Сервантес. Катастрофа до катастрофа.
Тием е најпреценетиот играч моментално, коеф кои му ги даваат се мизерија, како да има освоено 10 гренд слема

Е аман бе брат, го глеав и предходното видео шо го прати ти...Човеков е феномен и се најбоље ама се утепа од зборење за Ноле (шо е и многу нормално) а што мене не ми прија баш зашо не го сакам...
Се си е добар, само претерува малце со Новак, али Србин е јебеш му матер... мора да го велича :D

Тием се заеба што играше во Ница, едноставно милион турнири изигра годинава и рикнат е скроз. Не знам по кој основ ви е преценет, никој од тука не рекол дека Тием ќе е број 1 и дека ќе ги симне овие најдобриве од тронот, ама топ 10 може да биде, или еве ајде топ 15 играч.
Али дека дечкото игра одлично тоа си стои, впрочем и самите резултати зборуваат за тоа.

А Бердих иначе се уби од правење добри резултати, гледам.

Тием се заеба што играше во Ница, едноставно милион турнири изигра годинава и рикнат е скроз. Не знам по кој основ ви е преценет, никој од тука не рекол дека Тием ќе е број 1 и дека ќе ги симне овие најдобриве од тронот, ама топ 10 може да биде, или еве ајде топ 15 играч.
Али дека дечкото игра одлично тоа си стои, впрочем и самите резултати зборуваат за тоа.

А Бердих иначе се уби од правење добри резултати, гледам.
Лани ова врем беше на второ место по освоени бодови во тековната сезона.[DOUBLEPOST=1464090198][/DOUBLEPOST]Дали е можно овој Грот да биде толку ретард од основна линија. Два поени не знае да врзе. Вакво нешто немам видено до сега.[DOUBLEPOST=1464090324][/DOUBLEPOST]А Штепанек ми е ист како Џек Николсон. Ебач прва класа, алал нека му е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom