Значи сезонава кине. Можеби најдобрата досега. Конечно дознаваме работи за кои претходно само се вртеа теории, во една епизода дознавме доста детали. Очекувам до крајот на сезонава уште доста јаки работи да се случуваат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј да, сцената со театарот беше најнепотребната сцена во историјата на сериите. Оноа буквално, 5 минути гледавме нешто што го гледавме у прва сезона. Ептен филер момент беше у епизодава. Па и првата сцена после театарот, колку ај, да покажеме голотија, HBO сме, одамна немало голотија.
Не беше филер, све тоа со театарот беше тест за Арја. Тест кој го падна и покажа дека сеуште не е спремна да биде Никој.
Не мораше тој тест да трае толку долго. Исто и сценана со Денерис и Џора, како некој рандом тинејџерски филм беше. На оваква одлична епизода, не им требаа толку филер моменти.Не беше филер, све тоа со театарот беше тест за Арја. Тест кој го падна и покажа дека сеуште не е спремна да биде Никој.
абе да ве прашам, Ходор сам се жртвуваше за да го спаси Бран, или Бран го жртвуваше Ходор за да се спасат со Мира?
Како го падна коа дозна која е таа што требаше? Го изгледа тоа што требаше (малку филер за нас), отиде бекстејџ и дозна тоа што требаше. Плус фаците од театарот се познати глумци ин рил лајф (уште еден филер момент). Попрво „падна“ коа збореше со Jaqen и коа се премислуваше, а не дека паднала пошто гледала претстава, глупости! Цицките и курот се доволно голем показател дека тоа беше филер т.е контроверзите никогаш не се на одмет во ГоТ за интернет популарност и озборување.
i so to ja tupat rabotat 4 sezoni kako da se ubie cersi tajvin (umre) planinata ,walter frey za razlika od ovi 3- 4 dosea na drugava strana se masakar storija ,najmnogu mi e krivo za oberin da ne go kiknea nego cela rabota so dorn ke bese drugacija tamu vo toj del ja zapustija rabotata do max
Тестот се состоеше од тоа како ќе изреагира при повторно доживување на тежок момент од нејзиното минато - смртта на татко и. Се гледаше дека не и беше сеедно. Се додека е таква ситуацијата и не може да заборави на минатото, на фамилијата и на све што ја поврзува со нејзиниот живот како Арја Старк, она не може да биде Никој.