Game of Thrones

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Јас ја симнав од замунда, али преводов е каша попара. Не верувам да излезе асален превод вечерва, па утре ќе ја гледам најверојатно.

Инаку ќе се коментира епизодава или ќе се чека до утре?
Коментирајте си штом ја имате повеќето гледано, ако некој не сака да чита нема ни да ја отвара темава.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Што е бре, алкаедо шо плачеш.? Па не те тераа од xhamija да читаш овде у темава...
Иначе ни ја ја немам гледано епизодава уште, иако ја симнав.
Исламот и така мислам дека забранува симињање на торенти.
Не е фер бидејќи имаше пишано дека не смее спојлери тука, а штом не сме ја гледале сите значи може да се стрпите малку.
Смешно е знам ама не сте фер. Сте ја гледале во ред, нели можеше во темата за книгите да се коментира? Таму барем знаеме дека ќе има спојлери, овде не очекувам спојлер, ама ете.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.436
Поени од реакции
84.796
Први впечатоци од епизодава:

- Леле Џон Сноу коа му ја исече главата на џинот - најбољи момент (до сеа од сите сезони)
- Станис како вајтвокер - па и не е некое изненадување. нели?
- Грејџојс во Кингс Лендинг - ова го знаевме ние што ги читаме книгите.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Океј заврши епизодата на ХБО, сега сакам само да кажам дека ако стварно старион го испланирал ова со Ходор уште кога одма почнал да ги пишува книгите, тогаш стари ти си неверојатна будала и интелигенција и капа ти доле.:bravobe::bravobe::cuc::cuc:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Hold the door like a gentleman...

А и еден darewolf си отиде...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Леле мрдната епизода еј :D

Аауууу чоече. The feels are all over the place. Ќе пишам повеќе утре.

Имавме доста јаки епизоди до сега, а само до 5та сме стигнати. Што да очекуваме од ноторниот #9? Навистина хајпов не се издржуе

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ak ne mi e jasno kako bejlis odma uspea da se nacrta vo kastle black i kako vleze vnatre bez da bidi zabelezan ,prikaznava so ajra mi stana proliv unistuvanje na dragoceni minuti ,kako grendzojkava imase podrska da ja isplovi cela flota a nemase da stani gosodaka? dobro barem tamu dobivme jasen pravec kaj ke odi prikaznata doznavme od kade deneris ke dobie brodovi ,ostana prasanje sto ke bide so ovie sto isplovija , ova so bran bese loso glupo eden hold the door demek ke gi zadrzi kaj ke begat ovie vo toj stud glupo malku mi e no barem razbravme kako i zosto nastanale belite setaci i vidovme kako eden otide od niv use kolku sea ostanaa ?

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.588
Поени од реакции
8.692
Гнасна фаца, чудо нешто:D:D:D
Многу јако заврши епизодата, конечно разбравме за фамозниот Ходор:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.692
Поени од реакции
34.208
Не е фер бидејќи имаше пишано дека не смее спојлери тука, а штом не сме ја гледале сите значи може да се стрпите малку.

Смешно е знам ама не сте фер. Сте ја гледале во ред, нели можеше во темата за книгите да се коментира? Таму барем знаеме дека ќе има спојлери, овде не очекувам спојлер, ама ете.
Aj vaka.
Stom izleze epizoda sto baras ti na temata?
Cela strana se zbori deka e izlezena I kaj da se najde, duri na slednata spojler - ti se spojlna.
Posle celi dve novi strain ti uste si na temata. Da dojdam doma da ti stisnam X na tabot I da ti vikam te molam ne citaj?
Jas sum moderator I koga procitav deka izlegla posle 2-3 posta ne prodolziv da citam, a sepak mi e dolznost.
Ja simnav, 1080p web rip, sto e podobro od hdtv ripovite, I dojdov da citam. Iako pretpocitam nad 3 giga ripovite.

Znaci PRAVILO: Za spojleri jas licno baniram, ama ako ne e izlezena epizodata. Ako ima izlezeno epizoda voopsto za nikoj ne mi e maka. Nema sto da barate na temata. Nema pravila do 4 ne smee, do 6 ne smee, aj da cekame site posle rabota? Prosto e epten, ako ima izlezeno epizoda, kakva bilo - ne vlagajte na tema. Posle nedela vecer vie sami si rizikuvate, I ne mozam nikako da sfatam zosto. Po ova se vodete, pa sea.. koj kako saka. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom