Не е фер бидејќи имаше пишано дека не смее спојлери тука, а штом не сме ја гледале сите значи може да се стрпите малку.
Смешно е знам ама не сте фер. Сте ја гледале во ред, нели можеше во темата за книгите да се коментира? Таму барем знаеме дека ќе има спојлери, овде не очекувам спојлер, ама ете.
Aj vaka.
Stom izleze epizoda sto baras ti na temata?
Cela strana se zbori deka e izlezena I kaj da se najde, duri na slednata spojler - ti se spojlna.
Posle celi dve novi strain ti uste si na temata. Da dojdam doma da ti stisnam X na tabot I da ti vikam te molam ne citaj?
Jas sum moderator I koga procitav deka izlegla posle 2-3 posta ne prodolziv da citam, a sepak mi e dolznost.
Ja simnav, 1080p web rip, sto e podobro od hdtv ripovite, I dojdov da citam. Iako pretpocitam nad 3 giga ripovite.
Znaci
PRAVILO: Za spojleri jas licno baniram, ama ako ne e izlezena epizodata. Ako ima izlezeno epizoda voopsto za nikoj ne mi e maka. Nema sto da barate na temata. Nema pravila do 4 ne smee, do 6 ne smee, aj da cekame site posle rabota? Prosto e epten, ako ima izlezeno epizoda, kakva bilo - ne vlagajte na tema. Posle nedela vecer vie sami si rizikuvate, I ne mozam nikako da sfatam zosto. Po ova se vodete, pa sea.. koj kako saka.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)