- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нордал секаде фигурира како рекордер, сега веќе не бидејки Игуаин постигна нов.На табела од transfermarkt превид имаат направено или пак се земани во обзир само последните 20 тина години.Прегледај го приврзокот 146333
Игуаин со нов рекорд со постигнати 36 гола. Досега рекордот го држел Лука Тони од сезоната 2005/06 со 31 гол.
Супер е што опстана Палермо за нас, двајца репрезентативци плус во лигата. Трајковски гледам скоро половина од минутите изиграл, Пандев има минутажа еднаква на 10 утакмици.
И за Ибраими има шпекулации дека ќе се сели во Италија. Можно е да имаме четири играчи во Серија А догодина.
Одлична експертиза прике мој ал држи се ти мотике...Како можеше боранијата Броки да не му даде шанса да брани на последна утакмица у кариерата и тоа на домашен терен. Божем за титула одлучуваше јаката утакмица со Рома па го остави на клупа ти ебам тоа мртвиот човек.
Ај ако не ко стартер, барем можеше да му даде некоја минута од клупа да добие овации од публиката, сепак цела кариера ја помина во Милан.
Па толку ли тие од управа и кој кур и да се не рекол да брани Абијати во саботата, ама и овој глуп, ја да бев на негово место сам ќе побарав измена, ти ебам мртвото Броки, стручњак.
Супер е што опстана Палермо за нас, двајца репрезентативци плус во лигата. Трајковски гледам скоро половина од минутите изиграл, Пандев има минутажа еднаква на 10 утакмици.
И за Ибраими има шпекулации дека ќе се сели во Италија. Можно е да имаме четири играчи во Серија А догодина.

Цобе како ќе местиме тогаш мх, мхИма и шпекулации дека Стефан Ристовски може да оди во Лацио.

Не знам зошто шират вакви дезинформации, јас веќе цела година тренирам во “Мој тренер“, а така ќе биде и од следната сезона. Бем ти жута штаНпа.Цобе како ќе местиме тогаш мх, мх![]()
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...uro-2016-veteran-Andrea-Pirlo-misses-out.html
црно му се пишува на овие.

Не е конечниот список ова. Фалат играчите од Милан и Јуве кои играат финале во купот и затоа вака изгледа тимот. Сигурно на европско Конте нема да оди без Буфон.http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...uro-2016-veteran-Andrea-Pirlo-misses-out.html
црно му се пишува на овие.