Freddy Krueger
The Dream Master
- Член од
- 18 март 2009
- Мислења
- 2.236
- Поени од реакции
- 2.028
сега сите 8-мо одделенци имаат такви фризури..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се согласувам дека така изгледаше Гарфилд, ама тоа во никој случај не значи дека он лошо одглумил, и дека он го уништил ликот, како што велите повеќето. Едноставно - така го напишале. Гарфилд не е крив што глуми cool тинејџер наместо бубалица.Гарфилд ми изгледаше како излезен од Бекстрит Бојс, не ми се допаѓа воопшто таков „фраерски“ настроен Паркер.
Ironman likes this.и плус добра тетка има новиов спајди
Не вреди.Последниов месец изгледав скоро се што може да изгледа од Марвел. Авенџерс со сите соло филмови, Х-Мен, Гардианс оф д Галакси,Спајдермен... Би сакал да ги изгледам и Фантастик Фор, само се двоумам заради оцената на имдб, дали се стварно толку лоши или вреди да се изгледаат?
Ќе се мразиш себеси после, немој, го имам поминато тоа.Последниов месец изгледав скоро се што може да изгледа од Марвел. Авенџерс со сите соло филмови, Х-Мен, Гардианс оф д Галакси,Спајдермен... Би сакал да ги изгледам и Фантастик Фор, само се двоумам заради оцената на имдб, дали се стварно толку лоши или вреди да се изгледаат?
Па и не се толку лоши Фантастик Фор.. плус си а имаш Алба и Крис Еванс .. али новиот ребутот е катастрофа