Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Доста се скасани Стариџ и Клоп еве сега Стариџ изјави дека во финалето од лига купот, Клоп не го ставил да изведува пенал а не дека имал грчеви. За доброто на клубот треб да се средат проблемите.

Ја вака би идел.

Бред Смит, клучен првотимец у Чарлтон.
Дени Ворд, втор голман у ВБА
Шеј Оџо, на клупа у Сандерленд
Ајб, прв тим у Њукасл
Стјуарт, прв тим у Ипсвич.
Чиваварела, у некој второлигашки шпански непостоечки тим како Албасете нека крши глава.

Иднината хахаха:love:[DOUBLEPOST=1462178691][/DOUBLEPOST]
Каква игра е ова со втора постава далеку е реваншот што се плашат толку за џабе 2 ја пишав уште првата ке ме кутне Клоп мамето твое :mad::D

Стај ги у четврток ќе си ги вратиш парите :cool:

Последно уредено:
Викендот ме изгоре Ливерпул за 4 бона сега му давам втора шанса 1-1 и 3+ :icon_lol:
Севиља ми чист 1 поарно Севиља нека ме преврте само Ливерпул не ајде нека грми Енфилд да лапнам некоа пара колку викенд да истерам :pijanco::sekcza::D

Викендот ме изгоре Ливерпул за 4 бона сега му давам втора шанса 1-1 и 3+ :icon_lol:
Севиља ми чист 1 поарно Севиља нека ме преврте само Ливерпул не ајде нека грми Енфилд да лапнам некоа пара колку викенд да истерам :pijanco::sekcza::D
Пак си го бараш и пак ќе плачиш :)

Се знае кој ја брани честа на Англија со Клоп на браникот на тимот.:cool:

Аааа фати сега :icon_lol: Честитки (y)

Клајн, човече, КЛАЈН! 50ти натпревар во прва сезона, БРЕЈ!

Аааа фати сега :icon_lol: Честитки (y)
Фала редно беше ај со Свонси ја усраа али не предвидов дека ке ги одмара првотимците баш за овој меч али се извадија ми овозможија да имам убав и мамурен викенд :pijanco::ајнапиво::D
п.с Срекно во финале се надевам дека и тогаш ке фатам некоја пара од нив ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom