Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На снимките 2-3 шо ги видов беше чист гол, а кога им го поништи овие од Фиорентина ни вознемирени ни ништо... На SKY велат 50/50 било али јас мислам дека беше чист. Taљавентус :toe:

Веќе се навикна народот! 100 години не се малку :)

Ова е трагикомедија ај Дибала јаде салам шамар в лице, ама Погба бе Погба ко од штрафнел да е погоден со рачето оди си го носи со другата рака и офка :tapp::pos::pos:

Абе еден чист гол ќе му поништат на противник на Јуве и одма да се јадело.

Иако беше премногу блиску за да се оцени из прва, а и играчите на Фиорентина воопшто не се бунеја.

Ајде ајде, достате... Колку спорни ситуации имаше предходниве кола за сите ваши тимови, па никој не се трескаше од земја, сега најдовте да зборите за Јуве =). Ова со судииве е веќе клише работа, очаен обид како да си се потапшате по рамо за тоа колку вашите тимови се мизерни, а колку Јувентус е супериорен за другите тимови во Италија... Демек сите овие резултати во последниве 20 и кусур кола се заслуга на судиите, некоја виша сила, масоните или вонземјанците.

Бидете коректни и честитајте ни ја титулата, редно време е...

:kafence:

Па не се глупи, уште жут картон да им залепи лоповот за протест :icon_mrgr::icon_mrgr:

Де бре шала беше. :)
Ама кој си ја има мувата на капата одма скока. :)

Treba da si glup da ppveruvas deka stvarno bea igracite na Milan toa, plus dojde ovde kao demek si proveril sigurni izvori i cvrsto uveren deka se igracite na Milan. :icon_lol:
Treba da si i glup da go ismevas Milan za prostor sto u dogovor im e dozvolen na sponzorot na klubot koj dava pare i moze reklama kakva saka da naprae :)
Ali aj neka vi bide, Dzeko vi e tim imate prostor da se zaebavate, vi otvoril :pos:
Абе не филозофирај, кај вас пола фан клуб прво помислиа дека се играчите, глупи се? :icon_lol:

Биле не биле, тоа не беше поентата, Милан е голем клуб и во ваква криза и лоша ситуација кој е тој спозор што ги приморал на хакампред натпреварот. И тоа не њ битно дали спонзорот сакал, битно цел свет ви се смееше, а ти тука не ти годе па почна да ме вреѓаш што кажав дека испадна циркузантска работа, посебно па што не ги тепавте..

И ти си стар интераш, шо се толку замараш незнам :D

Ај бе пишете за непостоечкиот пенал шо му го свирнаја на Фиорентина, или не го видовте ?

Штета што дома нема да ја славиме титулава, а баш сакав дома против Карпи да ја завериме...

Штета што дома нема да ја славиме титулава, а баш сакав дома против Карпи да ја завериме...
Па теоретски Јуве вечерва не ја завери титулата. Потребно е утре Наполи да не победи кај Рома затоа што во меѓусебниот скор не важел гол во гости (ова го дознав пред некое коло).

3-3-4 старт во првите 10 кола, а титулата официјално освоена во 35то или во 36то коло, зависно од тоа што ќе го направи Наполи утре.

Кул.

3-3-4 старт во првите 10 кола, а титулата официјално освоена во 35то или во 36то коло, зависно од тоа што ќе го направи Наполи утре.

Кул.
Само глупи луѓе веруваа на почетокот дека јувентус нема да ја одбрани титулата [emoji4]
За жал имаше такви и меѓу вас...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Само глупи луѓе веруваа на почетокот дека јувентус нема да ја одбрани титулата [emoji4]
За жал имаше такви и меѓу вас...

Немој сега вакви муабети. Нема шанси да не се посомневаш во тоа кога Јуве започна катастрофално, а не лошо. Мене во надеж ме одржуваше тоа што немаше тим кој ќе потегне, со оглед на тоа што Рома исто така губеше поени, а се сметаше за прв тим кој треба да го искористи падот на Јуве.

Немој сега вакви муабети. Нема шанси да не се посомневаш во тоа кога Јуве започна катастрофално, а не лошо. Мене во надеж ме одржуваше тоа што немаше тим кој ќе потегне, со оглед на тоа што Рома исто така губеше поени, а се сметаше за прв тим кој треба да го искористи падот на Јуве.
Ок.Кажи какви муабети да ти праам?Да те лажам дека очекував лш. да освоите [emoji4] ?
Ама 100% бев сигурен дека и оваа година освојувате серија а.На почетокот нормално беше да незнаете кај терате.Отиде Пирло,Видал,нормално дека им требаше време да се приспособат новите играчи еден на друг...
Е сеа некој шо тераше со глава у ѕид дека дибала ќе бил флоп,дека без видал ништо,тоа е више друг муабет [emoji4]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom