Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.306
- Поени од реакции
- 17.974
И после ќе кажуваат дека само со полуголи слики се собирале лајкови

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после ќе кажуваат дека само со полуголи слики се собирале лајкови

Смешен ми беше(али од дамна), детективски пародииClue (1985), anyone?
.

Ex Machina ако го немаш гледано, препорака.Да дај некој торент за nightcrawler плс.
И препорака за нешто sci-fi или трилер.
дали е хорор? Пошто нејќам хорори, а интересен ми беше трејлерот во Синеплекс.Добар 10 Cloferfield Lane, осеќам меѓу топ филмови за годинава ќе ми биде.

Па има хорор делови да но многу повеќе е психолошки мистериозен (ова ми е нов жанр, сеа го смислив...дали е хорор? Пошто нејќам хорори, а интересен ми беше трејлерот во Синеплекс.![]()
Трилер е. А ретко има трилери така да..дали е хорор? Пошто нејќам хорори, а интересен ми беше трејлерот во Синеплекс.![]()

Евентуално крава молзара. 
Баш ме интересира колку црнкињи има стварно во војската на САД. Ма да, можда сај-фај ќе биде филмов... 
Што е битно колку има. И една нека е, важно се бори во Иран.Црнкиња ќе глуми женска што се враќа од војната од Иран.Баш ме интересира колку црнкињи има стварно во војската на САД. Ма да, можда сај-фај ќе биде филмов...
Супер, кога веќе е поамерикански филм се надевам и ќе добие релевантнсот во САД и кариерата ќе му вивне пак.

И сеа овој наш е или не е наш?Милчо наш голем маШ, фати зајак за опаш.Евентуално крава молзара.
Ќеф ми е што човеков снима нов филм и едвај чекам да видам што ќе испадне.