- Член од
- 23 јануари 2016
- Мислења
- 110
- Поени од реакции
- 80
Смеј се кељавицо не го ставај Тоти макар едно полувреме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ROMA ROMA ROMA

Сеа на Фејс го коментираме со Урко и Џонтра. Човече, ама искрено не ми е јасно зошто го прави ова, значи не можам логично објаснување да најдам. Со Наполи и Фросиноне Јојо изгази, најбоље играч на теренот, Љаиќ ете се врати после ситната повреда, и овој земал прва постава ПАЛАСИО и у среден ред Медел и Мело. Да ти ебам мајката у пичка костенлива, мрш да не те глеам веќе на клупата на Интер, ти ебам мршата небањата. Ја па земав го бранев цела сезона, црнци да се изживуваат врз мене да бог да.Љаич пак во 89та во игра![]()
Не знам брат, ама јас слушав кратко интервју некни со Тохир каде што на прашањето дали останува Манчини, тој кратко одговори: "Of course"Сеа на Фејс го коментираме со Урко и Џонтра. Човече, ама искрено не ми е јасно зошто го прави ова, значи не можам логично објаснување да најдам. Со Наполи и Фросиноне Јојо изгази, најбоље играч на теренот, Љаиќ ете се врати после ситната повреда, и овој земал прва постава ПАЛАСИО и у среден ред Медел и Мело. Да ти ебам мајката у пичка костенлива, мрш да не те глеам веќе на клупата на Интер, ти ебам мршата небањата. Ја па земав го бранев цела сезона, црнци да се изживуваат врз мене да бог да.
Сеа на Фејс го коментираме со Урко и Џонтра. Човече, ама искрено не ми е јасно зошто го прави ова, значи не можам логично објаснување да најдам. Со Наполи и Фросиноне Јојо изгази, најбоље играч на теренот, Љаиќ ете се врати после ситната повреда, и овој земал прва постава ПАЛАСИО и у среден ред Медел и Мело. Да ти ебам мајката у пичка костенлива, мрш да не те глеам веќе на клупата на Интер, ти ебам мршата небањата. Ја па земав го бранев цела сезона, црнци да се изживуваат врз мене да бог да.