Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сепак сметам дека тоа не се должи на среќата, колку на фактот што секогаш јаки тактичари имале на клупа... Сега со Конте ке видиме..Италија секоаш кога и да била мртва стигнувала до завршници. Јас не би ја отпишал. Пред сѐ имаат среќа во аналниот отвор.
Муабетот ми беше има други квалитети технички ваљда ќе смени улога ако дојди до то, кој знај. Како и да е се надевам нема да испадни ко погорните примери ма да не е далеку од истото, лани куртули од истата повреда кога објавија дека ги скинал за Италија.[DOUBLEPOST=1461000309][/DOUBLEPOST]Маркизио после операцијата
![]()

Нема теорија со оваа бедотија од состав.Taљаните се најопасни кога се најслаби. Од нигде никаде ќе стигнат до финале-полуфинале.
Па и прошлото европско не се изнадаваа нешто голови. 6 гола вкупно на цело првенсто. Знаеш дека никад не ни биле репрезентација што полнни мрежи. Победуваат по 1-0 или нешто така. Имаат и среќа башка. Им одговара да ги потценат. Кој очекуваше и прошло европско дека ќе стигнат до финале?Нема теорија со оваа бедотија од состав.
Пеле ќе дава голови?
Па предност е тоа што за 2006 беа за 4 години постариJaс од кога следам фудбал, Италија немала послаб состав. Составот буквално е криминален колку е лош ама Италија си е Италија, не смее да се отпишува па каква и да е, менталитет е тоа жабарски. На пример по мене составот од 2002 беше многу подобар од тој 2006 а плус и главните играчи помлади за 4 години па видовме што се случи на двете првенства.

Стротман 2-3 пати истата операција му извршијаАбе он колку сака може да биде психички јак. Џабе му е коа ќе нема да го осеќа коленото, коа ќе изгуби на брзина, на стартност, све ќе изгуби.
Он може ќе се врати да игра, не може туку сигурно ќе игра ама нема да биде ко порано. Башка ко што реков има години и нема туку така лесно да зарасне ова.
Еве го Фалкао е свеж пример, 2 години е непрепознатлив, Видиќ коа беше у Манчестер исто на 29-30 години ги искина вкрстените, никад не ја врати брзината и стабилноста.
Предност е за некои играчи ама за Тоти, Дел Пиеро, Инзаги не. Плус тогаш ги имаа Виери, Монтела и Дел Векио во нападот, Ди Бјаџо, Ди Ливио, Томази во средината и Малдини и здрав Неста во одбраната. Мислам дека баш составот од 2002 е најдобриот кој го имала Италија на последните големи натпреварувања иако резултатот (1/8 финале) не го покажува тоа.Па предност е тоа што за 2006 беа за 4 години постари![]()
Предност е за некои играчи ама за Тоти, Дел Пиеро, Инзаги не. Плус тогаш ги имаа Виери, Монтела и Дел Векио во нападот, Ди Бјаџо, Ди Ливио, Томази во средината и Малдини и здрав Неста во одбраната. Мислам дека баш составот од 2002 е најдобриот кој го имала Италија на последните големи натпреварувања иако резултатот (1/8 финале) не го покажува тоа.